SAVAGE7 31.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 to co mam wklejać zdjęcie z ku..... w samochodzie? będzie wiarygodniej? nie wklejać w ogóle takich zdjęć bo to świadczy o niskiej samoocenie i próbie dowartościowania się poprzez rzekomy snobizm. a mówiąc wprost... jesteś żałosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 nie wklejać w ogóle takich zdjęć bo to świadczy o niskiej samoocenie i próbie dowartościowania się poprzez rzekomy snobizm. a mówiąc wprost... jesteś żałosny. Kolejny psycholog z bożej łaski profile osobowościowe smaruje. Ma ochotę, to sobie wkleja. Przynajmniej głupich pierdół o ufoludkach nie popycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) nie wklejać w ogóle takich zdjęć bo to świadczy o niskiej samoocenie i próbie dowartościowania się poprzez rzekomy snobizm. a mówiąc wprost... jesteś żałosny. Bardzo ciekawa definicja samooceny. Przykro mi, ale świat jest inaczej zbudowany. To samo tyczy się snobizmu, najwięcej mają do powiedzenia ci którzy "jak to się powiada" groszem nie...... Pieniądze są do wydawania i dziwią mnie takie opinie jak tutaj. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez epikurejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Samochód a żywnośc ekologicza. Samochód dobrze wykonany wymusza konsumcje takiej żywności. Chodzi o samopoczucie.Pod zwykłym sklepem patrzą sie na człowieka jakby przyjechał coś ukraść.Pod snobistycznym wszyscy kraczą tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 czytam to wszystko z coraz większym rozbawieniem. chętnie będę wątek dalej śledził hehe. same frustraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 czytam to wszystko z coraz większym rozbawieniem. chętnie będę wątek dalej śledził hehe. same frustraty. 10 lat temu ufo mnie porwało, wykonywali na mnie różne doświadczenia, sexualne również. Taka informacja na pewno nie będzie dla ciebie zabawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 31.01.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Bardzo ciekawa definicja samooceny. Przykro mi, ale świat jest inaczej zbudowany. To samo tyczy się snobizmu, najwięcej mają do powiedzenia ci którzy "jak to się powiada" groszem nie...... Pieniądze są do wydawania i dziwią mnie takie opinie jak tutaj. エピクロスの哲学は倫理の最も重要な場所だった - 彼らは喜びで見ている、根本的な哲学的問題は、幸福であると信じ i facet mówi prawdę... Pozdrawiam Tomasz:rolleyes: Edytowane 31 Stycznia 2013 przez tomdts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.01.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 エピクロスの哲学は倫理の最も重要な場所だった - 彼らは喜びで見ている、根本的な哲学的問題は、幸福であると信じ i facet mówi prawdę... Pozdrawiam Tomasz:rolleyes: Ciekawy głos w dyskusji. Dobrze dostrzegłem że tam w środku jest znaczek mercedesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 31.01.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ciekawy głos w dyskusji. Dobrze dostrzegłem że tam w środku jest znaczek mercedesa? epikurejczyków najważniejszą dziedziną filozofii była etyka – uważali oni, że podstawowym zagadnieniem filozoficznym jest szczęście, które upatrywali w przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 31.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Epikurejczyk nie ocenia, ale jeżeli nie kradniesz to masz nie zazdroszczę nikomu jak zapierdalasz w robocie i dasz innym zarobić to jesteś gość. Ale pamiętaj że człowiek z natury jest zazdrosny jak nie daj boże komuś lepiej. Nie komentuje co kto i ile ma, jestem zadowolony z tego co robię w życiu, ale jak śniadanie robisz lepsze do łóżka ode mnie i to omleta z………… A co tam na budowie ? Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.01.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Epikurtejczyk, pokaż w całości tę brykę, a nie jakieś silniki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Epikurtejczyk, pokaż w całości tę brykę, a nie jakieś silniki..... Myślisz, że pokaże? (Znaczy, że ma?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 31.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 To jest bryka, jak powiedzial mi nasz narodowy blazen tym i taka g.....na marka jezdzi bida, badylarze i zblazowane emeryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 31.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nie pokaże. (Chyba że ma?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Epikurtejczyk, pokaż w całości tę brykę, a nie jakieś silniki..... Jednak miałem racje, panie tak maja. Poczekaj niech do garażu się wyczołgam, hmmmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) http://img33.imageshack.us/img33/2712/leksusik2.jpg http://img96.imageshack.us/img96/5326/leksusik3.jpg http://img59.imageshack.us/img59/6973/leksusik4.jpg Trochę brudno, ale samochód to nie muzeum....się jezdzi, prawda, no chyba , że ktos pucuje bo mu szkoda. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez epikurejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 31.01.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Tak, Jest , tak, tak !!!Leks - warty było poczekać.A jednak ma:jawdrop: Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 31.01.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 To jeszcze podaj rocznik.......zlomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) a na koniec przed spankiem, załącznik aby w internet nie szło....i to koniec mojej uprzejmości.Czas spać. 19 miesięcy, czyli rocznik 2012 ...od nowości złom jest w moich rękach. Dobranoc. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez epikurejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 31.01.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dziwne, ten model od 2010r Pewnie na promocje sie skusiles, taki milioner, co g..... ponizej myb jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts