rafus12 10.06.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A to jest taka rynienka (korytko) z ceramiki zamontowane we wjezdzie w poprzek przykryte kratka nierdzewka. Odplyw z tego jest wyprowadzony na zewnatrz. U nas sie duzo dzieje - nie mam sily na nic. Bo tylko praca i budowa. Juz 6 tygodni od skonczenia tynkow, 4 tygodnie od skonczenia posadzek. Kociol gazowy gotowy na odbor, plyta OSB na strychu lezy. Od dzis styropian na elewacji kladziony a od przyszlego poniedzialku ocieplenie poddasza beda robic.Na razie plan aby zamieszkac na 1 wrzesnia realny. Plytki do jednej lazienki juz jada rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 26.06.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No dobra - dom juz oblepiony styropianem i poddasze zaczyna sie robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 11.07.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 U nas styropian na zewnatrz zaciagniety klejem na raz. A w srodku 18cm Unimaty polozono w krokwie lacznie ze stryszkiem i na skosach uzytkowych dodatkowo 10cm. Na suficie stelaz podwojny na skosach pojedynczy. Na Unimate poszla folia zolta rodzimej produkucji bo powiedziano ze nie ma co przeplacac za Isovera bo ta sama firma produkuje. Niedlugo beda juz skosy i sufity poddasza gotowe, kurcze ale sie skurczylo poddasze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinkrystian 15.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witam my również budujemy zoje luxor g2. Mam pytanie do pana ile wyszło panu metrów kwadratowych tynków cementowo-wapiennych parter i 1p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 16.07.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam,Tynkow wyszlo 700m2 ale dlatego ze w garazu strop i sciana od strony domu nie byly tynkowane, na tych scianach zastosowalem styropian 5cm zaciagniety klejem. Z moich wyliczen wynikalo ze maksymalnie jest 800m2 powierzchni tynowych. Przy czym nasz dom jest poszerzony o 80cm wzgledem pierwotnego projektu (garaz).pozdrawiamRafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 29.08.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Long time no see. Mieslismy juz mieszkac ale ekipa sie spoznia. Mam nadzieje ze zrobia w koncu lazienki w przyszlym tygodniu.Przezywamy dylematy odnosie kuchi - szarpac sie na Bluma i Magic Cornery czy isc po taniosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łosiu 22.10.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Łomatko i córko! Dopiero trafiłem na ten dziennik, mimo że sam od zeszłego sezonu siedzę na muratorze budując Zoje! I to też na Kaszubach! Rodzinka Zojowa to wg mnie jedne z najlepiej przemyślanych projektów. My swój trochę bardziej przerobiliśmy. Spiżarkę zostawiliśmy, ale fakt, kuchnia wydała nam się za mała. Więc o tyle co ma spiżarka, powiększyliśmy cały dom Widzę że dawno nie aktualizowane, pewnie już dawno mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts