hairdresser 02.06.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, Czy waszym zdaniem stół z kolekcji modern fabryki Mikołajczyk http://www.mikolajczyk.com.pl/ - (nie umiem niestety wkleić zdjęcia z ich strony), będzie pasował przy takiej oto kuchni? chodzi mi o ten na czarnych nogach: Edytowane 2 Czerwca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.06.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Hair, podaj symbol, bo na czarnych nogach pierwszy jest stolik kawowy - 60 cm wysokości, o ten Ci chodzi? Dalej są stoły prostokątny i okrągły... Edytowane 2 Czerwca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 03.06.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 model 91118 wymiary: 180x90 w sklepie powiedzieli, że mogą zrobić ciemniejszym orzechu oczywiście stół ma stać w jadalni, która jest zaraz przy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.06.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Będzie stał na płytkach - jak na projekcie? Jaki styl planujesz? Jakie krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 03.06.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 krzesła niestety mam już takie, jak te, tylko bardzo jasny beż z czarnymi nogami (kupiłam zbyt pochopnie już dawno temu, bo była promocja) http://allegro.pl/krzeslo-krzesla-plaskie-producent-108cm-i2360919698.html na razie mąż nie chce słyszeć o nowych, ale mam cichą nadzieję, że jak zamontują nam kuchnię i urządzę salon, to sam zobaczy, że koniecznie trzeba je zmienić w salonie mam woodentic (kolor ochra) styl jaki planuję? ciężko mi go zdefiniować, ale ma być raczej nowocześnie, tylko że chcę go "przełamać" takimi oto "dodatkami" jak ten stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.06.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wklejam stół z białymi nogami - korzystanie ze strony Mikołajczyka jest - delikatnie mówiąc - niewygodne http://www.extrapunkt.pl/image/5192/A/fot_033_A87.jpg Hair, boję się, że Twoje krzesła nie wpasują się w stylistykę stołu Masz je w skórze? Meble M wyglądają bardzo dobrze, ale kolekcje są tak pomyślane, że trudno ich elementy połączyć spójnie z czymś innym czy z innym stylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 03.06.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 no właśnie, tego się boję... tak to już jest, że jak się coś zobaczy, co się podoba, to niekoniecznie, trzeba się na to decydowaćwięc chyba sobie podaruję ten zakup... choć mąż się zgodził i na stół i na komodę z tej kolekcji na żywo ich meble wyglądają o wiele lepiej niż na stronce (i pomimo, że mają ograniczoną kolorystykę, na życzenie wykonają w innej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domele 04.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 W mojej ocenie jest to nic innego jak kwestia gustu,ale faktycznie krzesła z czarnym materiałowym odbiciem prezentują się ... Odważnie przy takiej stylistyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Domele, na litość boską - czytaj, zamiast oglądać obrazki i bez sensu dopisywać się do wszystkich wątków Ostrzegałam Cię, za chwilę wyjdę z siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Może jednak przekonasz męża i sprzedacie wasze krzesła, bo z tym stołem ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.06.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 stół cudowny!! może warto go kupić a krzesła zmienicie później (może spróbuj sprzedać na allegro!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 06.06.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Alutka, a Twoim zdaniem będzie on pasował przy nowoczesnej kuchni? Bo tego się najbardziej boję. Krzesła zawsze można zmienić, gorzej już z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts