Parsi 03.06.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Chciałbym prosić was o pomoc. Staram się o dofinansowanie z UE na otwarcie klubokawiarnii. Będzie to miejsce w którym sam chciałbym bywać, a jakich jest bardzo mało. Jestem na etapie zbierania informacji, które przedstawię później na komisji. Stworzyłem w tym celu ankietę, a jako że szanuję wasz cenny czas, dla każdego kto pomoże i wypełni - stawiam po otwarciu duże piwko (lub kawkę). Link: http://www.ankietka.pl/ankieta/89447/klubokawiarnia-krzyzowka-ty-wybierasz-rozwiazanie.html Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Parsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wysłałem Podoba mnie się Twoje podejście do tematu. Na piwo do Ciebie się raczej nie wybiorę (trochę mam za daleko) ... choć kto wie ? ... może kiedyś przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 05.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wypełniłem, za piwo dziękuję nie piję - ale zamawiam taki lokal u siebie w mieścinie - bo bida u mnie straszna z rozrywką.Powodzenia z dotacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wypelnilem ale pytanie o fejsbook mnie rowzalilo. Próbowałem ominac ale chyba nie dało rady. To pytanie to żenada. Twórco lokalu, istanieje życie poza fecbookiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Bardzo fajna ankieta,aż miło wypełnić. Życzę Ci otrzymania dotacji, bo na pewno Twoja Krzyżówka będzie świetnym miejscem. Daj znać jak już zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parsi 09.06.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Dzięki za wypełnienia i miłe słowa @jajmar - co do "fejsbooka", to był to przykład umówienia się na spotkanie w realnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parsi 01.01.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Za około 2-3 miesiące (zależy od szybkości urzędów) będę mógł Was zaprosić na piwko. Tymczasem zapraszam na http://www.hobbycafe.pl, szczególnie osoby z okolic Wodzisławia Śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts