ralwing 04.06.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witajcie.Czy istnieje jakiś sposób, aby przeglądnąć rury C.W.U? Chodzi mi o jakąś kamere światłowodową, czy coś w tym stylu? Po różnych bojach z próba odnalezienia powodu śmierdzenia wody zostaje mi już tylko sprawdzenie czy nic w nich nie ma. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 04.06.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witajcie. Czy istnieje jakiś sposób, aby przeglądnąć rury C.W.U? Chodzi mi o jakąś kamere światłowodową, czy coś w tym stylu? Po różnych bojach z próba odnalezienia powodu śmierdzenia wody zostaje mi już tylko sprawdzenie czy nic w nich nie ma. Dzieki. Odlacz rure cieplej wody od zasobnika. Podlkacz "weza" i pouzytkuj. Bedziesz wiedzial czy smord pochodzi z rur czy z zasobnika. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts