eniu 05.01.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Czujny jesteś...Dał Ci w kość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Czujny jesteś...Dał Ci w kość? Da.,da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.01.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Da.,da. Ba! Jak tu nie kochać NS-a?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 05.01.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A kogóż ci na ten czas, takoż namolnie Waść reklamujesz? Bo nie jarzę... Uderz w stół, ...... Autor eseju, poddanego wnikliwej analizie przez Pepega właśnie się odezwał. Ciekawe czy się zgodza z wykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ba! Jak tu nie kochać NS-a?!! Chyba się czegoś boi ponieważ poddaje mnie znowu analizie..Już nie zwraca uwagi na błędy ortograficzne ,które teraz sam popełnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 05.01.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Chyba się czegoś boi ponieważ poddaje mnie znowu analizie..Już nie zwraca uwagi na błędy ortograficzne ,które teraz sam popełnia.. Wg ciebie, pewnie powinienem napisać "Ódeż w stuł". Już widać, że trafisz tutaj nie jeden raz. Zapowiada się ciekawie. Czekam z niecierpliwością na przypływ zapału tworczego i jakiś większy esej, co by się nie rozdrabniać. Na mnie możesz liczyć. PS. Może jednak jako autor podejmiesz dysput z Pepegiem nt. przeprowadzonej analizy. Zachęcam - no i możesż się nie tylko wyżyć, ale i ... sprawdzić po świąteczno-noworocznej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.01.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Szanowna Redakcjo!Z okazji powrotu ENESA chciałbym go jakoś specjalnie uhonorować dlatego wnoszę o zmianę tytułu na "REKORDZISTA FORUM (podać ilość banów!)" Kto za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 05.01.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Mnie nie trzeba przekonywać. Pomysł super. Jestem ZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.01.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Chyba się czegoś boi ponieważ poddaje mnie znowu analizie..Już nie zwraca uwagi na błędy ortograficzne ,które teraz sam popełnia.. To nie strach. Kochają Cię! Zobacz jakie oRZywienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.01.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 wracając do tematu (prawie) Banner w okolicach Grodziska Mazowieckiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.01.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Będę tam od niedzieli. Spray zabiorę.... http://blog.kominki-batura.pl/szkolenie-w-grodzisku-mazowieckim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 To nie strach. Kochają Cię! Zobacz jakie oRZywienie.... On to już nie wie za czym być.Jest za by nadać mi żywy wygląd czyli mnie oRZywić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Szanowna Redakcjo! Z okazji powrotu ENESA chciałbym go jakoś specjalnie uhonorować dlatego wnoszę o zmianę tytułu na "REKORDZISTA FORUM (podać ilość banów!)" Kto za? Może ankietę zrób jeszcze ile jadziku płynie z twej fotki ku mnie..A Redakcję szanuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.01.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 jadziku? No coś Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 06.01.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nie da rady. Trzeba powrócić do tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.01.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Będę tam od niedzieli. Spray zabiorę.... http://blog.kominki-batura.pl/szkolenie-w-grodzisku-mazowieckim/ w razie byś się nudził - zapraszam na tradycyjną flaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.01.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 w razie byś się nudził - zapraszam na tradycyjną flaszkę.Byś wiedział co cię czeka. Tradycyjna flaszka a'la Coulignon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.01.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Byś wiedział co cię czeka. Tradycyjna flaszka a'la Coulignon: [ATTACH=CONFIG]297582[/ATTACH] Paru chłopa będzie...Damy radę coulignon Ja nie wyrobię, szkolenie poważne...ale Ty mógłbyś TĄ swoją gębę pokazać. Miło będzie zapoznawszyś Żyrardów też niedaleko... Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Kominki Piotr Batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 08.01.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Żyrardów też niedaleko... Dzięki za zaproszenie . Wracając do tematu. Komentarze do świeżej aktywności ulubieńca. Gdybyś się orientował nie było by pytania. Rozumiem że wiesz wszystko Podejście Waści jest ignoranckie. Dziwny z Ciebie człowiek. ;( Pytanie laika który chce zabłysnąć i ośmieszyć nie mając pojęcia że sam wpada we własne słowa. A co do kolegi to dziękuję za dalszą rozmowę. Szkoda bić piany i udowadniać że nie mam garbu. Widać tylko tyle co niektóre oczy widzą. Nie mam ochoty na pyskówki z Tobą Może się podzielisz swoją wiedzą? Jestem jej ciekaw Zaiste wrodzona umiejetnośc rozwalania wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.01.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Mnie to irytuje tym bardziej, że przecież komputer sam podkreśla błędy. Jak komuś się nie chce poprawiać, albo nie widzi tego później trzeba czytać komentarze, w których jest mnóstwo błędów. Nic na to już nie poradzimy, ludzie tacy są Zależy jakie masz słowniki włączone, w jakim systemie pracujesz. Mnie na przykład podkreśla każdy wyraz w Twoim cytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts