arzesz 30.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam Mam następujące pytanie. Jestem w trakcie budowy domu - stan surowy otwarty. W tym roku zamierzam wykończyć chociaż jedną łazienkę i jeden pokój i się wprowadzić. Czy mogę kupując teraz rzeczy do wykończenia (terakota, glazura, panele) skorzystać z ulgi remontowej? Czy muszę mieć pozwolenie przynamniej na częściowe użytkowanie lokalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Tak, musisz mieć pozwolenie przynamniej na częściowe użytkowanie lokalu. Będziesz mógł odliczać faktury wystawione dopiero po dniu dokonania częściowego odbioru lokalu do którego będziesz miał tytuł prawny. P.s. - Na Twoje pytanie była już zamieszczana odpowiedź w kilkudziesięciu innych postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 30.03.2004 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Dziękuję Wowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts