elliott 04.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Czesc, Bardzo prosilbym o pomoc doswiadczonych forumowiczow. Otoz przymierzam sie do kupna kawalerki, myslalem ze kwestia wyburzenia scianki dzialowej jest prosta sprawa. Wykonalem pro forma telefon do spoldzielni i pani z dzialu technicznego oznajmila mi, ze jak chce otworzyc kuchnie na jedyny pokoj sypialny, to jedyne rozwiazanie, to zamienienie instalacji gazowej na elektryczna (chodzi tylko o kuchenke gazowa - z tym absolutnie nie mam problemu) i zlozenie podania.Czy ktos mi moze powiedziec, czy juz takie podanie skladal i jak to wygladalo w praktyce?czy dodatkowo musze skladac plany mieszkania, przed i po przebudowie, czy musze wynajmowac architekta, konstruktora?rzecz sie dzieje w warszawie, srodmiescie.pozdrawiam,z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts