koniu72 04.06.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam wszystkich.Ja tu nowy więc od razu proszę o wyrozumiałość. Nie znalazłem jeszcze podobnego tematu. Mam drewniane rolety zewnętrzne w oknach i poszukuję zwijaczy do pasów tych rolet.Główny problem polega na doborze szerokości zwijacza do pasów które są, a mają po 3cm.Chciałbym zachować pasy o takiej szerokości ze względu na budowę koła pasowego w skrzynce.Ewentualnie 2,5 cm też by były dobre, no i właśnie nie mogę nigdzie znaleźć zwijaczy o takiej szerokości, a poza tym to te co są na rynku przeznaczone są do tych plastikowo-aluminiowych lekkich nowoczesności, i mają max 1,4 cm szerokości. Czy ktoś wie gdzie można nabyć odpowiednie zwijacze do moich ciężkich rolet z szerokimi pasami??? Ratunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A te rolety to samoróbka? Czy może od jakiegoś producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts