Piotruniu 05.06.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam. Jestem uczniem szkoły zawodowej o profilu stolarz. Profesor zadał nam następująca prace domową: Wypisze kolejne czynności technologiczne, oraz nazwy obrabiarek, na których to się odbywa wykonując ościeżnice drzwiową. Oczywiście chodzi tu o drewnianą ościeżnicę. Proszę was o pomoc, może ktoś z forumowiczów wie jak napisać owe czynności wraz z nazwami obrabiarek. Wiem, że poniekąd idę na łatwizn, pisząc o tym tutaj, ale nasz kochaniutki nauczyciel, nie omawiał z nami tego tematu. Pracę domową mam na jutro. Z góry dziękuje wam, drodzy forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hobbitka 05.06.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Sprobój na typowo stolarskim forum :np takim:http://www.e-manta.eu/forum/index.php Edytowane 5 Czerwca 2012 przez hobbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts