tajeczka 05.06.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam Strasznie podoba mi sie taka półeczka ścienna.Czy ktokolwiek podpowie mi czy jest jakaś możliwość zrobienia sobie takiej w domu samemu?jeśli tak to jakie materiały byscie użyli?szukałam jej po necie ale jest raczej nie do kupienia...jak by u zrobić takie półokragłe elementy?wdzięczna za kazdą podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.06.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 narysuj i zamów w pracowni reklamowej wycięcie na plotterze termicznym ze styroduru. Najlepiej całość w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tajeczka 05.06.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ze styroduru te fragmenty półokragle? a reszte kupic jakies zwykle polki i potem dociac i dopasowac w jedna calosc? a ten styrodur czyms wtedy jeszcze okleic zeby nie bylo widac roznicy w materiale?? ja to zielona w tych sprawach jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tajeczka 05.06.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 bo jak calosc w jednym kawalku to styrodur utrzyma jakies ksiazki lub bibeloty?czy bedzie pelnil tylko funkcje ozdobna sam w sobie? dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jak cięższe to mozna klej+siatka,wyszpachlować, przeszlifować i kolorek dowolny rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts