marcek10 06.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Jak znajdę chwilkę dziś to zrobię tą przesłonę. A na razie pokaże co było jak zmieniałem siłę dmuchawy.Typ pracy Auto czas pracy podajnika 4sek. korekta dmuchawy -2 czas pracy 6godz. http://www40.zippyshare.com/v/78774968/file.htmlAuto dmuchawa +2 czas pracy 12godz. http://www40.zippyshare.com/v/5783693/file.htmlAuto dmuchawa +4 czas pracy 24godz.http://www40.zippyshare.com/v/68526009/file.html Edytowane 7 Listopada 2013 przez marcek10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 09.12.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Póki nie doprowadzisz do pracy ciągłej taki będziesz miał popiół.Niedopałki to efekt przechodzenia w stan podtrzymania.Po przejściu w grzanie nie zdąży spalić tego koksu co narobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 22.12.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nie wiem co jest grane i za nic nie potrafię tego ustawić zrobiłem przesłonę na dmuchawce i nic to nie zmienia jakiekolwiek zmiany w podawaniu czy korekcie dmuchawy nic nie przynoszą. Zauważyłem za to, że na sofcie 2.8.1 chodzi inaczej i produkuje dużo mniej skwarków. przez tydzień była szufladka popiołu i trochę skwarków a w czwartek załadowałem znów 3.1.6 i mam cała szufladę samych kalafiorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 22.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jaki rodzaj kotła masz ustawiony?W swoim mam 16eko plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 22.12.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nie wiem co jest grane i za nic nie potrafię tego ustawić zrobiłem przesłonę na dmuchawce i nic to nie zmienia jakiekolwiek zmiany w podawaniu czy korekcie dmuchawy nic nie przynoszą. Zauważyłem za to, że na sofcie 2.8.1 chodzi inaczej i produkuje dużo mniej skwarków. przez tydzień była szufladka popiołu i trochę skwarków a w czwartek załadowałem znów 3.1.6 i mam cała szufladę samych kalafiorów. Wgraj zatem soft, który na Twojej instalacji, w Twoim domu, na Twoim paliwie chodził lepiej. Jak cos chodzi dobrze, to czasami nie warto kombinować, bo zamiast polepszyć, można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 23.12.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Jaki rodzaj kotła masz ustawiony? Też jechałem na 16eko plus i było spoko a po zmianie nakładki na mniejszą i sofcie 3.1.6 ustawiałem 15kw na 16+ przesypywał Wgraj zatem soft, który na Twojej instalacji, w Twoim domu, na Twoim paliwie chodził lepiej. Jak cos chodzi dobrze, to czasami nie warto kombinować, bo zamiast polepszyć, można.... Masz rację można przedobrzyć Myślałem ,że skoro jest więcej możliwości ustawieni to da się coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 07.02.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No i niestety podczas mrozów nie dawał rady się rozbujać! Podawał dmuchał,podawał i dmuchał i tak ponad 2h a na blacie 42* i cwu nie nagrzałNastępnego dnia wróciła do łask ori.dysza i ruszyło i jest ciepełko i jest woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teodor2424 26.02.2014 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam.Ma ktoś jeszcze ta nakładkę koronę na dużego brucera? Chętnie bym kupił i spróbował jak ze zmniejszoną gardziela pracowalby mój kocioł.Bo w tej chwili przeciwzwoj mieli groszek i się spieka a przy zasobniku przerzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 29.06.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nakładki powinny do mnie dojechać ok środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts