baszka 30.03.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witajcie! Jestem Baszka, mam męża i synka Hipka oraz 11 arowa działkę budowlaną. Właśnie jesteśmy na etapie wybierania projektu naszego przyszłego domku. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona i będe czerpac wiedzę z Waszych doświadczeń.Pozdrawiam Baszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 30.03.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witaj Baszka Zapraszam do Grupy Krakowskiej http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=934&start=9540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witaj Baszka !Polecam również inne foldery FORUM, a nie tylko "Grupę Krakowską". Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_wojtek 02.01.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Cześć! Jestem Wojtek i właśnie z żoną Anetą zaczynamy budowe naszego gniazdka. Narazie jesteśmy na etapie urzędowej czyli staramy się o WZke. Bardzo przydadzą nam się waszr rady i doświadczenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mab 09.01.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Czesc Baszka!Ja tez jestem nowa na forum i to w dodatku mieszkajac nie daleko Ciebie-Wieliczka!ycze Wam powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts