unkas 06.06.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 witam, położona w 2002 roku dachówka sypie się, w runnie pełno kawałków o grubości od 0,5 do 1 mm i długości do 3cm, czy ktoś miał podobny problem, w jaki sposób to reklamować (sprzedawca już nie prowadzi działalności), na co można liczyć (zwrot pieniedzy, nowe pokrycie dachu)podobny wątek był na forum, ale nie jest kontynuowany, i nie udało mi się skontaktować z nikim z uczestniczacych w dyskusji. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę,pozdrawiamUNNKAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 06.06.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 dobrze by bhyło podac producenta i model dachówki , ze znanych mi dachowek w ktorych jest to normą to tondach marsylka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unkas 06.06.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 dachówka RUPP Sattel miedź, (tak wynika z faktury, wyblakła, ale jeszcze da się odczytać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 28.06.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Sprawdź krawędzie odłamków czy nie są cięte, mi to wygląda na normalne resztki po cięciu kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts