Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak na razie - projek jest jeszcze zupełnie surowy i tylko zastanawiam się co zmienie ... Na pewno powiększe garaż - na długość ... na szerokość jeszcze się zastanawiam. Na dole przesunę terz drzwi od gabinetu tak, żeby zmniejszyć korytarzyk koło "kibelka". Po prostu nad drzwiami w gabinecie zrobię sobie spory pawlacz :D. Przerobię schody na strych nad garażem według pomysłu Huberta ... a co do samego poddasza, to raczej nic nie zmienię ... bo planuję 2 dzieci (na razie 1 :D) i dostaną te 2 pokoje z połówką lukarny, a my na sypialnie weźmiemy ten najmniejszy ... Nie wiem tylko czy jak podzielę tą lukarnę na 2 części to nie będzie miała ona od środka wyglądu i wielkości "psiej budy" ...

Poszerzyłem tylko garaż o 60cm.

Wywaliłem wiatrołap.

Sporo zmian ,ale drobnych-kosmetycznych.

Wylewki skończyli dzisiaj.

Agregat/miksokret podaje półsuchy beton,który się rozprowadza ,ubija i zaciera.

Efekt jest taki ,że nie trzeba używać żadnych mas wyrównujących czy samopoziomujących.

Szkło.

Witajcie! Fajnie ze juz jestescie na końcówce. Wszystko jeszcze przedemna. Mam pytanie: ile wynisoły was zmiany w projekcie i ich adaptacja. Straszyli mnie ze moze to wynieśc nawet 3-4 tys. to wtedy już indywidualny mozna robic. A my tez chcemy miec większy garaż i inne drobiazgi :)

Adaptacje robiliście u kogoś powiazanego z archipelagiem czy obcego?

pozdrowienia Basia