Senser 02.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 No właśnie...ja się też bałem o zbyt szybkie wychładzanie tego pomieszczenia...nie zrobiłem tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 To pomieszczenie powinno być chłodne.Jak to spiżarnia.Żeby nie wiało zrobię zetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.08.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Nie no...pewnie...tylko ja się obawiam że to będzie zimne...nie chłodne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zatkać nie problem. Gorzej później dziurawić te piękne,otynkowane,pomalowane ściany Jestem na etapie wylewek. Z miksokreta wychodzą pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gulaz 04.08.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rozumiem że ten mixokret to jakieś maszynowe - tak ?? A słyszeliscie coś o wylewkach "na sucho" ??Pattaya - możesz mi wysłać na maila swoje projekty parteru i poddasza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.08.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Właśnie miksokret to tzw. suchy beton.Jakie moje projekty?Mam te z Archipelagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gulaz 04.08.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Twoje projekty - tzn archipelagowe - po adaptacji - no chyba że nic nie zmieniałeś ....Jak się robi takie wylewki "na sucho" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.08.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Twoje projekty - tzn archipelagowe - po adaptacji - no chyba że nic nie zmieniałeś ? Ten jaki dobry, od każdego coś wysysa A może ty się pochwalisz swoimi planami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gulaz 04.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Jak na razie - projek jest jeszcze zupełnie surowy i tylko zastanawiam się co zmienie ... Na pewno powiększe garaż - na długość ... na szerokość jeszcze się zastanawiam. Na dole przesunę terz drzwi od gabinetu tak, żeby zmniejszyć korytarzyk koło "kibelka". Po prostu nad drzwiami w gabinecie zrobię sobie spory pawlacz . Przerobię schody na strych nad garażem według pomysłu Huberta ... a co do samego poddasza, to raczej nic nie zmienię ... bo planuję 2 dzieci (na razie 1 ) i dostaną te 2 pokoje z połówką lukarny, a my na sypialnie weźmiemy ten najmniejszy ... Nie wiem tylko czy jak podzielę tą lukarnę na 2 części to nie będzie miała ona od środka wyglądu i wielkości "psiej budy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 My jak widziałeś, w naszej sypialnie "wzieliśmy sobie" całe to okno...a to z "obawy" o możliwość zaglądania z jednego pokoju do drugiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.08.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Poszerzyłem tylko garaż o 60cm.Wywaliłem wiatrołap.Sporo zmian ,ale drobnych-kosmetycznych.Wylewki skończyli dzisiaj.Agregat/miksokret podaje półsuchy beton,który się rozprowadza ,ubija i zaciera.Efekt jest taki ,że nie trzeba używać żadnych mas wyrównujących czy samopoziomujących.Szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baszka 06.08.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witajcie! Fajnie ze juz jestescie na końcówce. Wszystko jeszcze przedemna. Mam pytanie: ile wynisoły was zmiany w projekcie i ich adaptacja. Straszyli mnie ze moze to wynieśc nawet 3-4 tys. to wtedy już indywidualny mozna robic. A my tez chcemy miec większy garaż i inne drobiazgi Adaptacje robiliście u kogoś powiazanego z archipelagiem czy obcego? pozdrowienia Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.08.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witajcie! Fajnie ze juz jestescie na końcówce Hm.... Adaptacja +załatwienie wszystkich papierów z pozwoleniem na budowę łącznie-976,00 brutto. Gość załatwił wszystko w 2-3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gulaz 07.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Ja umówiłem się na 1000, w tym projekt szamba itp .. na gotowo.Zrobi mi to człowiek, który będzie też chyba kierownikiem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.08.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Zrobi mi to człowiek, który będzie też chyba kierownikiem budowy. Częsty przypadek ale nie najlepszy pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baszka 08.08.2005 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Dzięki, to nie jest tak źle jak straszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Dzięki, to nie jest tak źle jak straszą. Dajci Panie Boże, ale to będziesz mógł powiedzieć dopiero po fakcie...nigdy przed. Projektant jako kierownik, co jest często podkreślane może tuszować swoje błędy... Uwierz mi jest obojętne co ty wybierzesz...jedynie sugeruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baszka 08.08.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Senser ale ja a propos kosztów adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.08.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Senser ale ja a propos kosztów adaptacji projektu. Przecież widzisz...a ja apropos "z architekta na kierownika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baszka 09.08.2005 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A czemu mnie cytujesz????????? A u ciebie jak było z adaptacja projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts