pattaya 09.12.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Szlag mnie trafi na te czcionki.Co chwilę się zmieniają.Może ktoś wie co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.12.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Sama tylko obróbka blacharska...może to i lepiej z dwóch powodów...Po pierwsze z rynną robi ci się skupione żródło wody...które w zależności od różnych czynników może ci chlapać elewację odbijającą się wodą, walić w parapet...nie wspominając o możliwych problemach montażowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Mikołów 25.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Moi Drodzy, lanuję zakup praoejtu POLA oraz następnie jego budowę.Jeżeli miglibyści się podzielić informacjami czy w projekcie nie ma wad konstrukcyjnych itp. Jakich adaptacji byście dokonali zwiększając jego funkcjinalność. Będę wdzięczny za wszelkie komantarze i informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 I jeszcze link: http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Mikołów 03.02.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Zamierzam budować POLE z dwustanowiskowym garażem. Twój post jest z 2005 wieć może już rozpoczłaś już budowę.Będę wdzięczny o któtki opis swoich doświadczeń z tym projektem. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Krótki opis?Hm.Trudna sprawa.Znajdź wątek Sensera o Poli.Wszyscy tam się wypowiadamy.Ja kładę płytki i parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xponat 23.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Szukam inwestorów mieszkających (budujących) w domu wg projektu POLA z Archipelagu w celu omówienia jego funkcjonalności i dokonania ew. poprawek. Najlepiej woj. mazowieckie; natomiast czekam na opinie (również te negatywne) z całej Polski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam wszystkich budujących wiosną 2006!Co tam u Was?Ja mam ułożone płytki,zrobione łazienki.We czwartek zaczynamy układać parkiet.No i walczę z błotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Oj tak to j....ne błoto najgorsze...Takiemu to dobrze....parkiety, dwie łazienki... ja się jeszcze napatrzę na te przejściowe panele, niewykończoną (ba, nieruszoną!!) górną łazienkę... Ale z tego co pamiętam to już i tak mieszkasz?? My, poza tym co już zorganizowaliśmy na przeprowadzkę to nic nie ruszyliśmy, specjalnie nie drgnęła nasza sytuacja finansowa (niestety) od tamtej pory...Ale mieszkać, mieszka się fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Moja drgnęła-nie mam już forsy.Niestety ze względu na małe dziecko nie możemy wprowadzić się na beton.Muszą być podłogi,schody,drzwi do kotłowni,kuchnia,"bezpieczny" teren dookoła domu.A parkiet dębowy kosztuje 30zł/m2.Chemia-20zł,robocizna 25złRazem 75 zł/m2 a trwałość na 100 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclokis1 01.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć czesc. mam zamiar zbudować Pole we Wrocławiu. Czy Twój dom już stoi i czy można go zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Jest wątek.Mam odbiór techniczny.Wkrótce przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Jest wątek. Mam odbiór techniczny. Wkrótce przeprowadzka. Nie wiem jak to się stało ale ufffff. Szkoda by było. A tak swoją drogą to fajny zbieg okoliczności...bo nasz dom "odebrał się" na koniec Maja tego roku.... Miałeś jakąś kontrole?? Użyłem cudzysłowiu ponieważ u nas nie było kontroli (jest ona możliwa, ale urząd może od niej odstąpić, w każdym bądź razie nie ma obowiązku ustawowego do jej przeprowadzenia). Potrafisz ocenić ile już ci pękło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Zamierzam budować POLE z dwustanowiskowym garażem. Twój post jest z 2005 wieć może już rozpoczłaś już budowę. Będę wdzięczny o któtki opis swoich doświadczeń z tym projektem. Marcin Wiem, że postawiłeś tego posta dość dawno i pewnie teraz to nie ma dla ciebie specjalnego znaczenia, ale moje zdanie jest takie, że taki ruch może poważnie zagrozić wyglądowi tego budynku...w każdym bądź razie to już nie byłaby "ta" Pola... A jeśli już coś takiego postawiłeś to proszę albo umieść ją tutaj albo przyśli mi jakąś fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.06.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Miałem lekki problem z szefem nadzoru,ale poczekałem aż pójdzie na emeryturę od 01,06 i załatwiłem odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Miałem lekki problem z szefem nadzoru,ale poczekałem aż pójdzie na emeryturę od 01,06 i załatwiłem odbiór. Zakładam, że czegoś się czepiał, a czego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Brakowało mu żyrandoli i kinkietów.Kręcił nosem na brak kostki przy furtce i bramie,nie ukształtowany teren na działce.Na delikatne przypomnienie,że ma odebrać dom a nie ogród i ogrodzenie reagował nerwowo.Dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.06.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Brakowało mu żyrandoli i kinkietów. Kręcił nosem na brak kostki przy furtce i bramie,nie ukształtowany teren na działce. Na delikatne przypomnienie,że ma odebrać dom a nie ogród i ogrodzenie reagował nerwowo. Dziwny jakiś. Ty, on się po prostu chciał p....bać. Co ustawa wymaga, że musisz mieć żyrandol, głupota jakaś!!! To już akurat chyba wyłącznie brocha właściciela. I kostka??!! obłęd!! Dom można odebrać bez wybudowanego tarasu!!! tak jak ja....Moim zdaniem nadużywał władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Albo chciał ostatni raz przed emeryturą dostać w łapę.Na jego nieszczęście wiedziałem,że idzie w odstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wjeżdzasz autem do garażu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts