Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Jesteśmy na etapie wyboru projektu domu, jednym z nich jest Pola.

Oczywiście trudno jest sie zdecydować przy tak wielu peojektach.

Niemniej jednak byłbym bardzo wdzięczny za możliwość ogladniecia Poli w trakcie budowy lub po realizacji.Jeśli ktoś buduje w okolicy Wroclawia lub ok. 200km chetnie zobacze.

pozdrawiam

Witek

Seneser jako jedna z wielu szczerze gratuluję pomysłu na dom i wnętrza. Jesteśmy na etapie wyboru projektu domu, jednym z nich jest Pola oraz Agnieszka http://www.mgprojekt.com.pl/domki/agnieszka/agnieszka.html#elewacje .Oczywiście trudno jest sie zdecydować ostatecznie na któryś z projektów, niepoki mnie w poli dość mała kuchnia :-?. Czy mogłabym Cię prosić o zdjęcia z wnętrza domu (w szczególności kuchni i salonu).

Zgóry dziękuję

Może uda mi się coś ci wysłać....z tym, że nie wiem czy te zdięcia nie będą dla ciebie podwójnie demotywujące :-). Mam tylko zabielone ściany, w zasadzie nie ruszoną (niewykończoną) kuchnię na dodatek bez mebli....więc zdięcia, które ew. bym ci podesłał dały by ci jedynie obraz wnętrz samych w sobie...

Możesz zobaczyć naszą Polę w wątku "4000 postów-wystarczy"

na Wymianie Doświadczeń.

No proszę...a w tym wątku się dowiedziałem, że zajmujesz się ciekawą profesją :-) Jak fajnie widzieć ten dom w innym trochę wydaniu i lustrzanym odbiciu...

No ale widzę, że temat rezygnacji z forum jednak ci chyba przeszedł...

Witam !!!

SENSER przeglądając zdjęcia elewacji domu muszę powiedzieć , że dom robi wrażenie. Chciałem wysłac e-mail na Twoją skrzynkę ale wraca.

Pod koniec tygodnia jestem w Warszawie i w zwiazku z tym moje pytanie.Czy mogę zajechać do Twoich MUSUŁ / jeśli to są te Musuły leżące przy Żabiej Wodzie na drodze Piotrków-Warszawa /.

:roll:

Pozdrawiam

Witek

Witam !!!

SENSER przeglądając zdjęcia elewacji domu muszę powiedzieć , że dom robi wrażenie. Chciałem wysłac e-mail na Twoją skrzynkę ale wraca.

Pod koniec tygodnia jestem w Warszawie i w zwiazku z tym moje pytanie.Czy mogę zajechać do Twoich MUSUŁ / jeśli to są te Musuły leżące przy Żabiej Wodzie na drodze Piotrków-Warszawa /.

:roll:

Pozdrawiam

Witek

Musuły nie leżą przy Żabiej Wodzie tylko przy Żabiej Woli :-) co do adresu: [email protected] działa bez zastrzeżeń.

Powiedz kiedy dokładnie możesz być?? (data) ja ci powiem tak, że w dniu 2006.08.16 wyjeżdzam i wracam po tyg.