pattaya 28.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 http://images43.fotosik.pl/113/bf713a320eac5cf2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 28.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 oj ladne!!!bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jeszcze przed malowaniemPotem podstopnice maznąłem na kremowo jak ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pienie... Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 29.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Pięknie!! Jak to co )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 We Wnętrzach w temacie"Dlaczego w ubikacji muuszą być kafelki...".wkleiłem ze dwa stare (przed wykończeniem) zdjęcia górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 06.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wczoraj ciesle rozpoczeli prace nad wyrzezbieniem wiezby update fotek zrobie dzis wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 06.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 (znow underposting) update fotekhttp://picasaweb.google.com/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia3 11.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 witam! Jesteśmy pierwszy raz na forum i mamy pytanie do kolegów budujących Polę -ile kosztowała Was sama robocizna bez materiałow za stan surowy otwarty bez dachu? My właśnie szukamy murarza- jeden powiedział nam 55.tyś ( fundamenty, mury,kominy, schody, taras) murarz podobno dobry, ale czy to nie za drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 12.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 pola z powiekszonym garazem z tarasem i z wiezba 50e3plnza schody dorzucilismy laptopa 3,6e3pln cena umawiana w zeszlym rokuwiec w tym raczej powinna byc nizsza co do jakosci to uwazam ze jest na 4+/5(zawsze mozna sie do czegos przyczepic)ale wszystko co chcemy to nam robia i przerabiaja zatem cena T fachowca wydaje sie dosc wysoka lusia3 looknij na fotki z mojej budowyzobacz jakie mam rowniutkie lawy i scianki fundamentowe(2 domy ode mnie rozpoczela sie budowajak zobaczylem scianki fundamentowe to malo sie noga nie przezegnalem (btw: znow update fotek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 24.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 mam nadzieje ze mnie admin nie przeswieci za ten underposting jest tak wiezba skonczona scianki dzialowe "sie robia" 1 komin skonczony fotki dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hester 01.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witamczy ktos pomoze jak rozprowadzic kanalize tzn rysunek bardzo by mi pomogl jak macie rozprowadzone u siebie Dodam ze mam zmiane i moja lazienka na parterze jest w miejscu kotlowni a u gory w normalnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 01.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 u mnie jest ta sama zamiana czyli pom-gosp z lazienka na dolei mam tak:- w pomgosp mam 2 piony ktore sa na scianie miedzy pomgosp a tym malym pokoikiem sa pod sciana zeby nie tracic miejsca- w nowej lazience (w miejscu starego pomgosp) mam 1 pion na scianie z przedsionkiemi 1 na scianie z kuchnia obie rury ida prosto do garazu a w nim sie lacza i wychodza w rogu bramy garazowej (rog blizej domu) no i nie zapomnij o rurze doprowadzajacej powietrze do kominka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hester 01.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 pix narysuj mniej wiecej w paincie jak to wyglada bo nie moge pojac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 01.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 c'mon juz chyba jasniej sie nie dalono ale ok - sam chciales http://picasaweb.google.com/pixsrv/Various#5342475440642289298 ale zastrzegam ze obrazek moze sobie zniknac za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia3 02.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ufff. W końcu działka ogrodzona i murarze umówieni, mimo,że nie najtańsi ale polecani ( i chyba tym razem się sprawdzą ). Tylko pewne ziarnko wątpliwości zasiała nam jedna z ekip , z którymi rozmawialiśmy wczesniej. Mianowicie stwierdzili, że taki dach to duży wydatek i w ogóle ciężko go wykonać. Szczególnie jesli chodzi o więźbę. Po pierwsze ciężko będzie dostać takie krawężnice ( 18 x 28), podobno w oklicach Łodzi takowych nie mają. Po wtóre najlepiej byłoby celem odciążenia konstrukcji dachu postawić słup przez całą wysokość budynku, szczególnie fantastycznie bedzie to wyglądało w salonie. Po trzecie, super to już byłoby przeprojektować cały dach. No i po takich radach człowiek robi się już nieco zaniepokojony. Ciekawa jestem czy też mieliście podobne problemy, czy jest to tylko kolejny wymysł fachowców aby podnieść cenę za wykonanie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 02.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 lusia3 wez dobrego kierownika budowy (absolutnie nie moze to byc koles polecony przez murarzy) zaleznie od planowanego pokrycia dachu jest opcja aby pocienic wiezbe wiezba z kraweznicami 18x28 nie da sie zrobic recznie - trzeba bedzie wynajac dzwig bo 11m kraweznice sa za ciezkie szczegolnie jesli drewno nie jest zbyt suche u nas kolesie tez chcieli zeby dodac slupy ale symetrycznie do tych ktore juz sa ale mowy nie bylo o przebijaniu stropu - nie gadaj juz wiecej z tamtymi slupy przesunelismy tak zeby byly w scianach na gorze wiezba nie jest wcale trudna - jesli ktos mowi ze jest to znaczy ze jest paprakiem i tyle jak trudna to niech robia wiezby na domkach smieciowych - tam sa proste (znam sytuacje ze murarze proponowali inwestorowi usuniecie lukow w podcieniach i wyprostowanie slupow) - papraki looknij na moje zdjecia - wszystko mozna zrobic wysmienicie moja ekipa zrobila wszystko i nic nie marudzila i nie jeczala ze za luki to trzeba doplacic czy cos takiego nie daj sie - pamietaj ze oni buduja dom dla ciebie a nie dla siebie to T masz tam mieszkac nie oni i to T placisz wiec ma byc tak jak T chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia3 03.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzięki za odpowiedź. Już daliśmy dach do wyceny dwóm innym ekipom. Zobaczymy co oni powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 07.06.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 update fotekjuz cos niecos widachttp://picasaweb.google.com/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts