Gość pixsrv 25.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 i znow update fotekhttp://picasaweb.google.com/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Piaseczno 13.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam, Również buduję Polę. Jestem na etapie stanu surowego. Podczas samej budowy większość rzeczy przebiegało gładko z wyjątkiem więźby. Więźba jest nieporozumieniem. Mam takie pytanie - ile m2 tynków wychodzi w całym budynku i czy ktoś może polecić dobrego tynkarza? Z góry dziękuję za odpowiedź,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Piaseczno 13.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 W przypadku więźby mam na myśli - przekroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 14.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 sadze ze przekroje sa zaprojektowane na wszystkie strefy sniegowepoza tym po katastrofie w katowicach pewnie ktos wpadl na pomysl zeby podciagnac z grubosciami co do tynkow wewnetrznych to jest okolo 800m2 (z tym ze moja pola jest powiekszona)zewnetrznych mam okolo 250m2ale to wartosci podane z glowy przez panow tynkarzy ot tak - z praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Piaseczno 14.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Moja Pola też jest powiększona - ma 2 stanowiska w garażu i podniesioną ściankę kolankową o 1 pustak. Ilość m2 tynków liczyłam sama i wyszło 750 m2. Więc jest to przybliżona wartość. Odnośnie przekrojów - to samo powiedział nam dekarz, że po tej katastrofie w Katowicach to projektanci wolą dodać niż odjąć. Ale każdy kto pojawiał się na naszej budowie twierdził, że takiej więźby jeszcze nie widział. No, ale cieśle nie narzekali. Całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 29.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dawno nie robiony update obrazkowhttp://picasaweb.google.com/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian_S 09.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 " lusia3 ... wiezba z kraweznicami 18x28 nie da sie zrobic recznie - trzeba bedzie wynajac dzwig bo 11m kraweznice sa za ciezkie szczegolnie jesli drewno nie jest zbyt suche ... " u mnie cieśle wszystko zrobili 'ręcznie', pytałem ich wcześniej czy zamawiać dźwig, powiedzieli nie trzeba, wiec jak więźba przyjechała to wycofać się już nie chcieli tylko ściągneli pracowników z innych budów i cały dzień wciągali więźbę na strop; reasumując, da się, lecz nie polecam, szybszy i efektywniejszy jest dźwig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubzero 20.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Właśnie zaczynamy budować Polę z podwójnym garażem i mnóstwem przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 25.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 witam dawno sie nie odzywalem i nie wrzucalem nowych fotek oto one http://picasaweb.google.com/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 09.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 troche czasu minelooto nowe wiesci http://picasaweb.google.com/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyziek 16.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ladnie Wam to wyszlo. Bogata kolekcja zdjec pokazujaca wiele szczegolow / dzieki. Prosze o rade, czy projekt kupowac bezposrednio od Archipelagu, czy bez znaczenia i dokladnie to samo jest od posrednika np. warszawskiego. Obawiam, sie czy nie maja uaktualnienie na tym samym poziomie. + czy warto kupowac dodatkowo kosztorys?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 16.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ladnie Wam to wyszlo. Bogata kolekcja zdjec pokazujaca wiele szczegolow / dzieki. Prosze o rade, czy projekt kupowac bezposrednio od Archipelagu, czy bez znaczenia i dokladnie to samo jest od posrednika np. warszawskiego. Obawiam, sie czy nie maja uaktualnienie na tym samym poziomie. + czy warto kupowac dodatkowo kosztorys? wg mnie archipelag powinein sprzedawac najbardziej aktualna wer prjma to duze znaczenie poniewaz (jak wielu z nas pewnie potwierdzi) prj nie byl/jest wolny od bledow co do kosztorysu... mysle ze realny kosztorys zawsze bedzie odbiegal i to znacznie od "pierwowzoru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyziek 23.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzieki za podpowiedzi. Poszukuje dobrych ludzi z Pola, ktorzy pozwola na wizyte na inwestycji i b. chetnie krotka rozmowe. Spolecznie otwartych prosze o info na email. Chyba kazdy przechodzi ten etap Z gory serdeczne dzieki! acha, okolice Wawy do 100km pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 11.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 kolekcja fotek powieksza siehttp://picasaweb.google.pl/pixsrv/ViPOla# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 16.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam serdecznie, Bardzo podoba mi się projekt POLA:) Biorę go pod uwagę plus jeszcze ATLAS, PROMETEUSZ i TYTAN. Może macie jakieś porównania i możecie coś doradzić? Bardzo chciałabym zobaczyć Polę w realu... czy ktoś buduje w okolicach Warszawy i chciałby się pochwalić? Widziałm już Tytana, Prometeusza, Atlas jest bardzo podobny do Tytana więc została mi jeszcze do zobaczenia POLA. Byłam dzisiaj w Chotomowie, ale jakoś nie udało mi się wpaść na Polę Może ktoś zdradzi ulicę na której się znajduje. Byłabym przeszczęśliwa:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pixsrv 17.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 he hew chotomowie sa co najmniej 3 pole2 "normalne" i 1 w odbiciu lustrzanymprzynajmniej ja wiem o 3 nie podam adresow z oczywistych powodowja nie chcialbym zeby podawano moj adres na forum kazda z nich jest zmodyfikowana i kazda na swoj sposob fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 17.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 pix dzięki to mi pomogłeś....W takim razie zdradź gdzie Ty mieszkasz:) na email: Myślałam, że dzięki temu forum uda się zlokalizować POLĘ, ale widać nie jest łatwo...A myślałam tak, bo wczoraj w Legionowie zobaczyłam Prometeusza i właściecielka to przemiła i przede wszystkim kontaktowa osoba, opowiedziała wszystko i sama zaprosiła do środka, aby mi wszystko pokazać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyziek 07.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 tak, zeby temat nie wygasl, bo to ciagle jeden z najfajniejszych projektow....wbijam lopate w kwietniu.....dokumentacja bedzie na biezaco;)...a i dodam podtemat "staw" do Polipzrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubzero 20.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Budujemy POLĘ po przeróbkach w okolicy Otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 09.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam,Zdecydowaliśmy się na budowę Poli. Chcemy jednak wprowadzić kilka zmian. mamy parę pomysłów, ale chcielibyśmy jeszcze zobaczyć dom na żywo. Czy ktoś z okolic Warszawy lub Radomia byłby skłonny pokazać nam swój dom. Proszę o kontakt na e-mail [email protected]. Będę niezmiernie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts