adamszmu 03.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam wszystkich. Bardzo mi sie podoba projekt POLA.Mam wybór między kupnem domu w stanie surowym otwartym lub kupnem dzialki i budową od podstaw. Jesli nie jest to tajęmnicą bardzo proszę o informacje ile wyniosło was wybudowanie POLI od zera do stanu surowego otwartego. Będzie to dla mnie bardzo pomocne. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 09.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Cześć, ja wybudował dom według projektu indywidualnego na bazie Poli. Wymiary identyczne. Fundament szalowany, materiał Ytong 24 cm, strop żelbetowy, dach deskowany + papa + dachówka ceramiczna Roben, rynny stalowe. Koszt SSO materiał + robocizna 150 tys. zł. Zmiany na pewno nie potaniły projektu Pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts