rafiq93 07.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam Mam w kuchni polozona farbe kredowa a na to kilka warstw emulsji. Teraz to wszystko zaczelo odlazic. Mam zamiar zeskrobac wszystko do tynku. I dalej nie wiem co robic. Czy wystarczy przejechac sciany i sufit papierem sciernym zeby wyrownac powierchnie po skrobaniu czy klasc na gladź. licze na wasza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 07.06.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 jak zeskrobiesz farbrę będzie to wyglądać jak pole bitwy , wię intuicyjnie połozysz gładz i dotrzesz papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiq93 07.06.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 czy jesli bedzie to takie pole bitwy to gladz bedzie odpowiednia? czy gladzia wyrownam jakies wieksze ubytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 08.06.2012 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 jeśli sie orientujesz co do gładzi i jej mozliwości i interesuje cie efekt gadkich ścian powinno byc ok , można jescze wyrównywac płaszczyznę ale to juz wiecej pracy i pieniędzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts