jasiekg 07.06.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam, proszę o pomoc. Sytuacja jest patowa Mam kabinę w narożniku z takim panelem prysznicowym (może to nawet taki sam?) http://dladomu.com/3,pl_savana-ferra-kabina-prysznicowa-z-hydromasazem.html Jak się kąpałem nagle woda przestała lecieć a ja słyszę że ona leci pomiędzy kabiną a ścianą! Szybko zakręciłem wodę i poszedłem otworzyć sąsiadowi który przyszedł bo mu kapie na głowę... Kurki z wodą zakręcone. Ja podejrzewam, że z tyłu wypadł wężyk doprowadzający wodę do słuchawki (deszczownica działa bez zarzutu). Macie pomysł jak zdemontować szybę z kurkami i dyszami bez robienia demolki i zniszczeń? Niestety sam prysznicanie montowałem - sytuacja zastana:(( Kabina jest dokładnie taka jak na zdjęciach w linku powyżej: http://dladomu.com/files/5[10].jpg Pmóżcie pliz, nawet jak miałbym kogoś wezwać, to nie bardzo wiadomo kogo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiekg 07.06.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Chcę zdemontować panel (szybę z dyszami) żeby jakoś potem podłączyć wężyk który musiał wypaśc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 08.06.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 szukaj u producenta szczegółowej dokumentacji jak to jest składane, Twojego zdjęcia nie da się zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 to chińskie badziewie, jak znam życie będzie trudno to zdemontować. Poszukaj producenta tego... czegoś i napisz do nich mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts