michalp 07.06.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dzień dobry, Możecie mi napisać, jakie są plusy i minusy zlicowania blatu kuchennego w nowoczesnej kuchni z dolnymi szafkami. Niektóre kuchnie mają na równo, a w niektórych jest to ok. 1 cm wystawania blatu. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.06.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Mój blat wystaje i plusem jest to, że jak coś ci się wyleje to nie leci po frontach szafek, tylko kapie na podłogę. Minusów nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.06.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nasz nie wystaje wogole i wyglada to bardzo ladnie ,ale ze wzgledu na rodzaj frontow mam 2 cm szpary pomiedzy blatem a frontem,wiec jak cos sie wysypie latwo sie tego pozbyc,bo moge reke w ta szpare wlozyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 11.06.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 U mnie blat wystaje 1 cm, choć 2 cm byłyby jeszcze lepsze, w sensie wygodniejsze, ale wizualnie lepiej wygląda 1 cm. Nie wyobrażam sobie mieć zlicowanego blatu z szafkami, dlatego nawet nie brałam go pod uwagę. Dzięki wystającemu blatu nic mi się nie sypie i nie wylewa do szafek czy szuflad, fronty też są lepiej "chronione". Jak potrzebuję coś zetrzeć, zsypać, zgarnąć, etc., to wystarczy, że podłożę deskę czy rękę i szybko pozbywam się "problemu", bez obawy, że coś się wyleje czy spadnie pod blat.Wygląd to jedno, ale ergonomia w kuchni też jest ważna, dlatego polecam wystające blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 11.06.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dziękuję za opinie - zrobię 15mm wystającego. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.