sebko73 07.06.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 WitamInstalator chce mi założyć pompę do ciepłej wody IMMERWATER 300 INOX. Co sądzicie o niej? Czy ktoś używa tego urządzenia? Jak kształtuje się porównanie kosztów ogrzania wody użytkowej tą pompą i gazem ziemnym. Bardzo proszę o każdą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajek1901 16.09.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Witam Instalator chce mi założyć pompę do ciepłej wody IMMERWATER 300 INOX. Co sądzicie o niej? Czy ktoś używa tego urządzenia? Jak kształtuje się porównanie kosztów ogrzania wody użytkowej tą pompą i gazem ziemnym. Bardzo proszę o każdą opinię. Witam, Też mam zamiar montować IMMERWATER 300 INOX. Czy dowiedział się Pan coś więcej o tej pompie? Ja też właśnie jestem przed takim. dylematem. Z tego co wiem miesięcznie pompa zużywa energii na podgrzanie wody na ok 20-40 zł ( w zalezności od temp na zewnątrz). Na pewno jest oszczędniej w porównaniu do gazu. "Mój" hydraulik mówił mi, że pompa pracuje wydajnie od +5/10 stop. C Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 01.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Podnoszę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytec 04.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draqi 14.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 I ja mam na oku tą pompę. Czy ktoś użytkuje i podzieli się z nami opiniami A może coś zastępczego: RICKENBACHER-Wolf ULTRAX HPW lub Vitocal 161-A ???? Napiszcie coś. Nikt nie ma takiego sprzętu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vistor 21.05.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witam Panowie jeżeli zdecydowaliście się na tą pompę proszę o jakiekolwiek informacje czy warto. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAXAG 03.01.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Również szukam informacji na temat tej pompy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi_B 24.10.2020 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy nikt nadal nie wie nic na temat modelu tej pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts