wierzch 28.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 SKĄD wiedziałeś? Sytuacja była bardzo podobna do tej sprzed 6 lat. Znowu wszyscy faworyzowali świetnie grających do tej pory Niemców, a u Włochów jak zwykle skandale, razzie, etc. Dla Włochów są to po prostu wymarzone warunki do zdobycia mistrzostwa świata lub Europy (oczywiście w totolotka zagrałeś dzisiaj? ) Nie, do gry w totka zniechęcają mnie dwa czynniki: - rząd wielkości prawdopodobieństwa wygranej, - wiele osób, które wygrały duże pieniądze w totka, doprowadza się do bankructwa lub bardzo poważnych długów. Ja zdecydowanie preferuję spokojne życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 29.06.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jeśli w finale Włochy - Hiszpania dojdzie do rzutów karnych, Andrea Pirlo powinien wypróbowac następujący wariant (powtórka od 26 sekundy) http://www.youtube.com/watch?v=NU9amscNHx4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 W półfinałach kibicowałem Portugalii i Niemcom, teraz będę kibicował Włochom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 29.06.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Kibicowałem Włochom. Kontestowałem zachwycanie się drużyną Niemiec. Gadające głowy orzekły. Niemcy są w grupie śmierci. Jaka ona była? Nędzna Holandia (znakomici piłkarze którym się w głowach-dupach poprzewracało), stabilna Dania i zwyczajna Portugalia.Nie było przypadkiem, że Szwajcarzy wysoko pokonali Niemców przed Euro. Do rangi blamażu schodzi też remis naszej reprezentacji. Wczorajszy mecz z Włochami pokazał, że zremisować z Niemcami to żadna sztuka. Cieszy mnie jedno. Wszyscy znawcy zachwalający niemiecką szkołę futbolu polegli. Wszak Liga Mistrzów dla Anglii, Mistrzostwo Europy nie dla Niemiec a puchar Niemiec i Liga też nie dla Bayernu (którego piłkarze stanowili trzon reprezentacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.06.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja nie chciałam finału Hiszpania - Włochy, bo już taki mecz na Euro mieliśmy i nie zachwycił. Obstawiałam (jak większość) finał Niemcy - Hiszpania, ale się nie udało. No nic - Euro 2012 się kończy - może jakieś podsumowanie? Podobało się? Pomijam występy "naszych", bo to już przedyskutowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 01.07.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam. Ja kibicuje Włochom zagrali piękny półfinał, a Hiszpanii już starczy tych tytułów poza tym mnie nie zachwycali swoją grą jak 2 lata temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ależ fajny ten dzisiejszy meczyk. Aż mi szkoda, że już się to Euro skończyło. Od jutra znów tematem nr 1 będzie katastrofa smoleńska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 01.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ależ fajny ten dzisiejszy meczyk. Aż mi szkoda, że już się to Euro skończyło. Ano odczujemy pewną pustkę, ale... niedługo Olimpiada! I znów sportowe emocje Od jutra znów tematem nr 1 będzie katastrofa smoleńska... Ooooo właśnie! Ale choćby po to było warto organizawać Euro. Trzy tygodnie odpoczynku od Smolenska! Pozdrawiam gorąco! Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.07.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ano odczujemy pewną pustkę, ale... niedługo Olimpiada! I znów sportowe emocje Ja to raczej z tych piłkarskich zapaleńców - Olimpiady aż tak bardzo mnie nie wciągają. Czyli na kolejną dużą imprezę trzeba czekać do MŚ. Dobrze, że Liga Mistrzów po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 W półfinałach kibicowałem Portugalii i Niemcom, teraz będę kibicował Włochom:D Włochom nawet Zulus Czaka nie pomógł. Hiszpanie zgotowali im wspaniałą korridę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imperatore 04.07.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Nikt nie spodziewał się takiego obrotu w finale..... Hiszpanie zagrali rewelacyjnie..... strzelili 4 bramki grając do 70 którejś tam minuty bez nominalnego napsatnika To co zrobił Alba przy drugiej bramce to poezja, może śmiało startować z Boltem na olimpiadzie w Londynie...... masakra. Według mnie najlepszym piłkarzem mistrzostw powinien zostać cudowny IKER! W finale rozczarował mnie Buffon od takiego bramkarza oczekuje się wybronienia przynajmniej jednej sytuacji on niestety tego nie zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1954marek 08.07.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Z Rosją powinniśmy wystawić reprezentację PiSu. Mieli by okazję się za Smoleńsk odegrać Liwko, żarty ze śmierci ludzi są zawsze NIE NA MIEJSCU!!! Na dodatek głupkowaty jesteś, bo tam zginęła REPREZENTACJA NARODU, nie tylko PiSu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Nie żartuję ze śmierci kogokolwiek, żartuje z przygłupów w PiSie. Sami wykorzystują najlepiej Smoleńsk do celów politycznych, nie mają za grosz szacunku do ofiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 10.07.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Kibicowałam Portugalii i Niemcom,ale jaki był finał każdy widział.Zresztą Hiszpanie jak przystało na mistrzów świata ,stanęli na wysokości zadania,a ten ich bramkarz IkerCasillas - po prostu mistrz,stał się podobno faworytem do zbobycia Złotej Piłki.Pele go bardzo chwali i apeluje,aby to właśnie Casillasowi przyznać w tym roku wyróżnienie.No na sześć spotkań tego turnieju wpuścił tylko jedną bramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hiszpanie zawsze tracili mało bramek, wstawmy go między nasze słupki a nie będzie już tak różowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 28.08.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 O hiszpańskiim bramkarzu było bardzo głośno. Facet zarobił swoją postawą na rozgłos. Zresztą należało mu się okazać w ten sposób uznanie.W naszej bramce taki by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts