Kalina 30.03.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Hmmm... na poczatek przywitam sie grzecznie, jako że nowa ze mnie forumowiczka. Ciesze sie, ze wreszcie "zebrałam sie" i zarejestrowałam (choc nie bez mniejszych problemow) Wiadomo - troche techniki i kobieta sie gubi. Mam nadzieje, ze nie omina mnie ciekawe tematy i dyskusje. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.04.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witaj Kalina !!! Masz wielu sąsiadów ,,budujących", Warszawa ma silną reprezentację na forum, nawet jest mapka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 01.04.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witaj Kalina! Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalina 03.04.2004 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 No własnie ...jeszcze nie buduje... Jak na razie projektuje , a budownictwem i architektura (zwlaszcza wnetrz) ineresuje sie ogromnie. Jednak wiedza "ksiazkowa", czy "wykladana", nie umywa sie z doswiadczeniem. Przekonalam sie o tym, wykonujac samodzielnie różne, różnite prace remontowe w mieszkanku. Ojjj.. czesto potrzebne mi fachowe porady ... Mam nadzieje, ze dowiem sie od Was wielu interesujacych rzeczy, ktore wykorzystam w dalszej nauce i pracy. W mysl zasady "wszystko dla ludzi ". Byc moze i ja kiedys...komus... pomoge jakas rada. Postaram sie !! Pozdrawiam !! " kobieta z wiertarką (cieżką)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 03.04.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witaj, Kalina, zajrzyj na grupę warszawską. Może my też skorzystamy z Twoich umiejętności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts