gavin 09.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam serdecznie .W internecie znalazłem zdjęcia pięknej półki w kształcie księżyca.Zrobiłem sobie projekt i mam zamiar zabrać się do montażu tylko nurtuje mnie jeden problem a mianowicie czym się wykańcza zaokrąglone obrzeża tak by całość sprawiała estetyczne wrażenie. Do kwadratowych kształtów jest kątownik a co do okrągłych? Bardzo proszę o poradę bardziej zaawansowanych użytkowników forum .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 09.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 jest na rynku plastykowy katownik ktory dopasowuje sie do kazdego ksztaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 albo laminat. Albo metal (blacha, miedź, aluminium) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 09.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 plastik dokladniejszy przy łukach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gavin 10.06.2012 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 27.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dokładnie w castoramie / obi / Lm znajdziesz plastikowy narożnik do łuków. Jakbyś zechciał wykonać dokumentacje zdjęciowa etapów wykonywania półeczki i opis, chętnie umieszczę na swoim blogu budowlanym dla pokoleń. http://123budujemy.pl pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts