aisab 28.06.2015 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 wczoraj kończyliśmy kłaść płytki w łazience....teraz tylko fugowanie zostałosalon pomalowany, na jednej ścianie położyliśmy tapetę (najgorsza dotychczas robota!!!).zamówiłam gniazdka i włączniki w hurtowni internetowej...wyszło ponad 500zł. tylko parter.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 20.07.2015 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Dzisiaj kończymy zakładać włączniki.....potem oświetlenie.....baterie w łazience.......a potem może w końcu zamieszkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 20.07.2015 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Z kuchni jestem bardzo zadowolona. Jest taka jaka chciałam w dobrej cenie. Okucia są z firmy bloom, a na tym mi najwięcej zależało. Zlew mamy centralnie przy oknie i bardzo jest to fajnie.....jedynie okna nie możemy otworzyć....ale mamy rekuperację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 03.08.2015 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 tak wyszła łazienka. Jeszcze nie jest skończona bo trzeba powiesić grzejnik na ścianę.....może jakieś półeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 03.08.2015 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 a to nasi nowi domownicy stwory opanowały garaż........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 17.08.2015 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 pomału zaczyna się robić ocieplenie. Zaczynamy od fundamentu -styropian 10cm grafit.. W ostatnim tygodniu "murarz" czyli inwestor wybudował taras z bloczków betonowych....i trochę się zdziwiliśmy bo wyszło tego tarasu aż 60m.....nieźle .....a miał być tylko trochę powiększony....pewnie i tak go nie skończymy w tym roku bo są inne wydatki....np. na ocieplenie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 17.08.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 JEDNAK NA PODDASZE damy watę URSA 0,039 pierwsza warstwa 15 cm, a potem jeszcze 10cm. Wylewki zrobione...ekspresowo....mogę polecić firmę która nam to robiła w jeden dzień cały dom......wszystko było naprawdę profesjonalnie pomierzone i wyliczone. jak zrobię zdjęcia to wstawię... na razie mam tylko zdjęcia podłogówki[ATTACH=CONFIG]298263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]298264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]298265[/ATTACH] Do wylewek jeszcze trochę, ale chętnie przyjmę namiary na tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 11.11.2015 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 witam....ocieplenie po malutku dobiega końca....czekamy na parapety. na razie malujemy tylko celplastem tynk będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts