demotywator 28.07.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ewa72_krakow Podobno w roznych rejonach dzialaja rozne specyfiki najlepiej zapytac zaprzyjaznionego weta. To jest dobry plan. Myślę jednak, że na obroże się nie zdecyduje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 21.08.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 U mnie obroża średnio działała, zdarzały się jednak przypadki załapania kleszcza przez psa , ale wspomniany fiprex jest całkiem ok. Nie zauważyłam aby jakiś nieproszony gość wbił się w skórę Miska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julianowo 21.08.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja zawsze takie specyfiki kupuję u weterynarza i nigdy nie było problemu, żeby nie działał. Widziałam w sklepach zoologicznych krople i obroży ale jak dla mnie są jakoś niepokojąco tanie. Koleżanka teraz tez kupiła obroże dla swojej suni i działa bez zarzutów chociaż fakt nie dała za nią groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.08.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja zawsze takie specyfiki kupuję u weterynarza i nigdy nie było problemu, żeby nie działał. Widziałam w sklepach zoologicznych krople i obroży ale jak dla mnie są jakoś niepokojąco tanie. Ja kupuje na allegro Fiprex kilka lat , cena nie jest jakos podejrzanie niska , mniej niz 30 zeta , z tym , ze mam XL /przesylka drogo tylko/ , krople co 21 dni dokladnie i nie wbijaja sie kleszcze. Weterynarze kupuja w hurtowni lub na allegro i musza miec marze , bo maja koszta utrzymania gabinetu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxii 15.07.2020 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Nasz szczeniaczek właśnie walczy o życie po ugryzieniu kleszcza. Dwa dni juz jest pod kontrolą weterynarza. Oczywiście dostał odpowiednie leki ale jest bardzo słaby, zobaczymy czy przeżyje tą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts