Keneth 10.06.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam!Sprawa wygląda następująco. Mieszkam w domku jednorodzinnym o obrysie 12x10. Na piętrze jest 30metrowy taras który chciałbym zabudować. Strop na którym jest taras jest z płyt więc myślę że technicznie nie powinno być problemu by wykonać tą dobudówkę. Chodzi mi głównie o to ile może kosztować postawienie dwóch ścian 5x6m + dach + posadzka. Jakby ktoś mi mógł podać ile może mniej więcej kosztować materiał a ile robocizna. Dach mógłby być prosty z krokwi + ocieplenie i papa. Ma być to stan że tak powiem deweloperski. Bo wykończenie będe robić później. Byle dobudówkę zrobić przed zimą. Bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Po prostu nie wiem jaki kredyt muszę wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.06.2012 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witaj,Kredyt, który chcesz brać to troszkę dalsza bajka. Na razie weź konstruktora niech sprawdzi co można na tym tarasie postawić. Potem na podstawie inwentaryzacji standardowa procedura z projektem i pozwoleniami. Raczej nikt na forum nie da Ci odpowiedzi ile to będzie kosztować w obecnej sytuacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts