mati76 10.06.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam Czytając na forum opinie o drzwiach wewnętrznych firmy Interdoor ludzie dość masowo narzekali na odklejającą się po paru latach okleinę. Jako, że większość tych postów dotyczyła drzwi zakupionych dobre kilka lat temu chciałbym się zapytać jak ten temat wygląda dzisiaj - czy firma poradziła sobie z tym problemem? Konkretnie jestem zainteresowany okleiną "glossa" (połysk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekJ. 16.12.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witam Czytając na forum opinie o drzwiach wewnętrznych firmy Interdoor ludzie dość masowo narzekali na odklejającą się po paru latach okleinę. Jako, że większość tych postów dotyczyła drzwi zakupionych dobre kilka lat temu chciałbym się zapytać jak ten temat wygląda dzisiaj - czy firma poradziła sobie z tym problemem? Konkretnie jestem zainteresowany okleiną "glossa" (połysk) Witaj, Też się do tych drzwi przymierzam - jednak w okleinie glossa bianco (połysk) z chowanymi zawiasami to cena ok 2400 z montażem. Nie myślałeś że za tę cęnę można zamówić u stolarza drewniane ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.12.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 sporo te 2400, ale może kilku pośredników jest po drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekJ. 21.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 sporo te 2400, ale może kilku pośredników jest po drodze ? Plan się zmienił - mam ofertę na to samo bezpośrednio od stolarza z drewna za ok. 1700 PLN... Pochwalę się efektami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.12.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts