MASZIMORO 10.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam szanowne grono forumowiczów.Posiadam projekt z Archonu "dom w robiniach2"Do tego projektu mam osobny projekt wentylacji mechanicznej na Dospelu.Jestem na etapie zalewania stropu i właśnie....Chciałem skonsultować z firmą z okolicy Buska Zdroju, Kielc, projekt tej wentylacji mechanicznej ewentualnie firma ta wykona ją dla mnie.Przede wszystkim chciałem teraz by zerknęli na otwory fi 125 czy sa w odpowiednich miejscach w stropie bo chcę je zostawić przed zalaniem. Potem po zalaniu będzie gorzej je zrobić.Chyba że któryś z forumowiczów mi pomoże i zerknie na mój projekt. Wyślę na maila.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 10.06.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witaj. Wyślij na adres [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 11.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Na jakim etapie budowy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_ludwin 12.06.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jak mniemam na etapie zalewania stropów mogę się przymierzyć do tej instalacji - z tym, że my nie robimy wg pomysłów Dospel proszę o rzuty na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MASZIMORO 12.06.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wysłałem kolegom na maila. Przede wszystkim umiejscowienie otworów na teraz przed zalaniem stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts