wihajster 10.06.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Macie przesunięcie czasowe o 2 godziny do tyłu - czy to takie trudne do opanowania???Da się z tym żyć ale trochę irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Sprawdź lepiej swoje ustawienia forum, bo tu się wszystko zgadza. Wysłany przeze mnie post mam co do minuty prezentowany zgodnie z zegarkiem systemowym mojego PC. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 11.06.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Rzeczywiście - dzięki za naprowadzenie. Nawet nie miałem pojęcia o tych ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts