kronos85 11.06.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam 14.05.2012r wystąpiliśmy o pozwolenie na budowę.Projekt został oddany. 4.06.2012 r razem z projektantem udaliśmy się do urzędu,bo okazało się ze brakuje jakiegoś uzgodnienia i że budynek jest za blisko od granicy.Jest mniej niż 3 m nie ma tam okien na tej ścianie.Projektant dostał spowrotem 4 egzemplarze projektu i miał poprawić niezgodności (sugerował wnękę w domu na co się nie zgodziłem i powiedziałem żeby budynek odsunąć od granicy na wymaganą odległość) Wiąże się to z przerysowaniem projektu.Nie wiem w jakim celu udał się dziś tj 11.06.2012 do starostwa bo wiem że na 100% budynku nie cofnął od granicy. Mówił że procedura powiadomienia sąsiadów zostanie wszczęta ,ale mam podejrzenia że ściemnia.Nie jest przypadkiem tak, że jak się poprawek nie uzupełni w projekcie w ciągu 7 dni to wniosek o pozwolenie zostaje cofnięty i potem urząd ma znowu 65 dni na rozpatrzenie wniosku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts