Brass 11.06.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale czy lepiej jest zamontować parapety wewnętrzne:a) bez spadków w żadną stronę - wypoziomowaneb) spadek w kierunku pomieszczenia, aby "ewentualna" woda nie stała na parapeciec) spadek w kierunku okna, aby "ewentualna" woda nie spływała na panele. parkiet ...... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 11.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale czy lepiej jest zamontować parapety wewnętrzne: a) bez spadków w żadną stronę - wypoziomowane b) spadek w kierunku pomieszczenia, aby "ewentualna" woda nie stała na parapecie c) spadek w kierunku okna, aby "ewentualna" woda nie spływała na panele. parkiet ...... ??? Wg mnie parapet wewnętrzny ma być wypoziomowany, woda NA nim niby z ...? przelanej doniczki ? bo to chyba jedyne źródło - nie przelewać, stosować podstawki chyba najgorszym pomysłem jest C woda wpływa między okno a parapet Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 14.06.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale czy lepiej jest zamontować parapety wewnętrzne: a) bez spadków w żadną stronę - wypoziomowane b) spadek w kierunku pomieszczenia, aby "ewentualna" woda nie stała na parapecie c) spadek w kierunku okna, aby "ewentualna" woda nie spływała na panele. parkiet ...... ??? Cóż Wypoziomowane zawsze muszą być , a delikatny spadek robi się w stronę powieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts