ivy17 27.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 a ja mam takie pytanie....rozumiem ze jest przesądzony z racji braku plytek kuchennych w rozmiarze 60 x 60 ze zostają mniejsze ...ale jak bedzie zrobione łaczeni tych plytek - do pewnego momentu " papryka" potem te jasne ?? chodzi mi jak uniknąc takiego efektu odciecia ? bo chyba bede tez miała jasne z ciemnymi połaczone i zastanawiam sie nad efektem ?? masz może jakieś foto takiego połączenia jasne-ciemne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.03.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ivy nie wiem albo zrobimy na prosto - właśnie, żeby zaakcentować powierzchnię kuchni, albo może fliziarz coś fajnego nam podpowie....przeglądałam tony wątków i zdjęć podłóg i nie znalazłam nic fajnego ...kilka postów wcześniej Ella wkleiła u mnie fotkę od Reziego - przejście płytek z drewnem i jest to ciekawe rozwiązanie....wydaje mi się, że rozmiar 45 jest przesądzony - takie pomieszanie 60 / 45 nie będzie ładnie wyglądało - tak mi sie wydaje...choć może znajdzie się ktoś, kto podrzuci jakiś pomysł na połączenie dwóch rozmiarów i okaże się, że jestem w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja mam taki pomysł, żeby nie zwracać uwagi na to łączenie Może jakaś blaszana listwa? ..... nie wiem w kropq jestem. Chyba taniej w razie WU i czyściej byłoby gdybyście wyspę zrobili paprykową, bo wtedy tylko fronty wiezie się do lakiernika i podłoga jest jednolita i odpada problem łączenia, a papryka przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 justynko cześć. śnieży u nas:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: już sama nie wiem , a może deskę w drugiej częsci zamiast płytek??? wy w butach po domu chodzicie?? a może do forumowej Pestki się usmiechnij , ona ci zrobi wizki podłogi i doradzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.03.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Monia no śnieży i chyba nie ma zamiaru przestać:bash::bash:.... w drugiej części drewno odpada - mamy dużo przeszkleń, przez które będzie wychodzone na taras i ogród - muszą być twarde i szybkoczyszczące się płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ja mam panele w salonie i też wyjście na taras, który od dwóch lat jest usypany z ziemi wychodzimy często i nic się nie zniszczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ja od 9m-cy mam panele w salonie i beton na tarasie i tez nic się nie zniszczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 27.03.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Justka, może spróbuj sobie zrobić wizualizację, a jak to do Ciebie nie przemawia, to zrób "płytki" z brystolu i porozkładaj na części podłogi, gdzie będą się łączyć (lub też makietę płytek w skali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 28.03.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dziewczyny dzięki za zaangażowanie w sprawie podłogi (Kinga ja byłam przekonana,że Ty masz jasne płytki na całości:eek: - kolejny powód, żebyś odtworzyła galeryje - pamięć ludzka zawodzi....).... Chwilowo zawieszam temat podłóg, bo aktualnie zajmuje nas sprawa drzwi zewnętrznych, które zostały osadzone za nisko:mad:!!! są już oczywiście otynkowane i zabezpieczone ciepłym montażem, firma się nie poczuwa, a my musimy drzwi wyrywać, skuwać tynki i poprawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 czieść Justko!!!!! uuuuuu niedobrze z drzwiami< ale dacie radę , nie macie chyba jeszcze kolorku na domu????? sloneczko jest dzis chyba mniej zmarzłas?????? w drodze do pracy???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 28.03.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Monia dziś mnie nerwy tak grzeją, że ho ho ....z drzwiami musimy dać, ale najchętniej roznieślibyśmy facetahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/42rzeznia.gif (wieczorem opiszę dokładnie w czym rzecz, bo facet ofkors nie widzi probelmu)...elewacji jeszcze nie ma, ale tynki wewnętrzne już tak - do tego boję się, że ościeżnice przy demontażu mogą ucierpieć - były montowane na chyba 6 albo 8 kotwach .....do tego dziecię się pochorowało - zaraz lecę z nim do lekarza, więc dzień pełen wrażeń znów...jutro działam na budowie, więc będzie czas na pomyślenie o podłogach - porozkładamy płytki i będziemy z M. radzićhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Hej Justynko ojej u was tez choróbsko no to buziaczki dla Mikusia , moje nalmlodsze córcie tez niestety dopadlo jutro kontrolna wizyta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 justynko to się trzymaj oby z dzieciatkiem było ok:) a drzwi się zrobi, spoko, szkoda nerwów:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Justka co ja czytam Trzymajcie się i choroby precz A sytuacja z drzwiami faktycznie fatalna , współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.03.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Choć w te święta się nie ujrzymy wszystkiego dobrego Wam życzymy zdrowia, szczęścia i radości stołu sutego i wspaniałych gości. Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.03.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img62.imageshack.us/img62/1962/cutcasterphoto800865037.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji Świąt Wielkanocnych:Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.Pracy, która pomaga żyć.Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychaći szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 30.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt!http://www.uksjudo48.pl/wp-content/uploads/2012/04/Easter-Wallpaper-300x187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.03.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zdrowych i radosnych Świąt! http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/pisanki_nowe_zpsb56c57f0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts