Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pierzchamotki w Wołowinie - podkrakowska budowa :)

Recommended Posts

a ja mam takie pytanie....rozumiem ze jest przesądzony z racji braku plytek kuchennych w rozmiarze 60 x 60 ze zostają mniejsze ...ale jak bedzie zrobione łaczeni tych plytek - do pewnego momentu " papryka" potem te jasne ?? chodzi mi jak uniknąc takiego efektu odciecia ? bo chyba bede tez miała jasne z ciemnymi połaczone i zastanawiam sie nad efektem ?? masz może jakieś foto takiego połączenia jasne-ciemne ?

• Odpowiedzi 571
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivy nie wiem :( albo zrobimy na prosto - właśnie, żeby zaakcentować powierzchnię kuchni, albo może fliziarz coś fajnego nam podpowie....przeglądałam tony wątków i zdjęć podłóg i nie znalazłam nic fajnego :sick:...kilka postów wcześniej Ella wkleiła u mnie fotkę od Reziego - przejście płytek z drewnem i jest to ciekawe rozwiązanie....wydaje mi się, że rozmiar 45 jest przesądzony - takie pomieszanie 60 / 45 nie będzie ładnie wyglądało :no: - tak mi sie wydaje...choć może znajdzie się ktoś, kto podrzuci jakiś pomysł na połączenie dwóch rozmiarów i okaże się, że jestem w błędzie ;)

Ja mam taki pomysł, żeby nie zwracać uwagi na to łączenie :lol2: Może jakaś blaszana listwa? ..... nie wiem :sick: w kropq jestem.

Chyba taniej w razie WU i czyściej byłoby gdybyście wyspę zrobili paprykową, bo wtedy tylko fronty wiezie się do lakiernika :yes: i podłoga jest jednolita i odpada problem łączenia, a papryka przecież jest :wiggle:

justynko cześć. śnieży u nas:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

już sama nie wiem , a może deskę w drugiej częsci zamiast płytek??? wy w butach po domu chodzicie??

a może do forumowej Pestki się usmiechnij , ona ci zrobi wizki podłogi i doradzi:)

Dziewczyny dzięki za zaangażowanie w sprawie podłogi :hug: (Kinga ja byłam przekonana,że Ty masz jasne płytki na całości:eek: - kolejny powód, żebyś odtworzyła galeryje - pamięć ludzka zawodzi....)....

Chwilowo zawieszam temat podłóg, bo aktualnie zajmuje nas sprawa drzwi zewnętrznych, które zostały osadzone za nisko:mad:!!! są już oczywiście otynkowane i zabezpieczone ciepłym montażem, firma się nie poczuwa, a my musimy drzwi wyrywać, skuwać tynki i poprawiać....

Monia dziś mnie nerwy tak grzeją, że ho ho :mad:....z drzwiami musimy dać, ale najchętniej roznieślibyśmy facetahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/42rzeznia.gif (wieczorem opiszę dokładnie w czym rzecz, bo facet ofkors nie widzi probelmu)...elewacji jeszcze nie ma, ale tynki wewnętrzne już tak - do tego boję się, że ościeżnice przy demontażu mogą ucierpieć - były montowane na chyba 6 albo 8 kotwach :sick:.....do tego dziecię się pochorowało - zaraz lecę z nim do lekarza, więc dzień pełen wrażeń znów...jutro działam na budowie, więc będzie czas na pomyślenie o podłogach :rolleyes: - porozkładamy płytki i będziemy z M. radzićhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif

http://img62.imageshack.us/img62/1962/cutcasterphoto800865037.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Z okazji Świąt Wielkanocnych:

Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,

Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.

Pracy, która pomaga żyć.

Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać

i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.