1976pinacolada 06.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 justynka - u nas codziennie cuś. Jelenie, sarny, bażanty, wiewiórki, lisy no i te dziki..... Poprzedniej nocy tak zryły działkę że glebogryzarki nie trzeba Tylko saren i lisów nie udało mi sie uchwycic na fotkach. Jelonek przychodzi regularnie. Nawet zeżarł mi jedynego rododendrona i klka wrzosów ale jest tak uroczy, ze nie umiem sie na niego złościć Bażanty, wiewiórki i pozostałe ptactwo żywia się tym co wrzuce do karmnika Dziki spacerowały dobre 15min. Nawet filmik nagrałam. Byłam sama wtedy z młodą i miałam niezłego pietra bo wiedziałam że locha jak ma przy sobie młode to potrafi być agresywna. Podchodziła dośc blisko i bałam się, że jak sie wq.... to do salonu mi wskoczy Wezwałam tatę na pomoc. Jak przyjechał (bardziej z ciekawości ) to stały niemal pod drzwimi wejsciowymi Ale wystarczyło że gwizdnął i poszły w las ..... Najbardziej przeraził mnie ich rozmiar. Szczerze to nie zdawałam sobie sprawy ze dzik moze być taki wielki Jeden z nich jak mały żubr wyglądał Jakie decyzje odnosnie drzwi wejsciowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kinia to ja ci muszę filmik od siebie przesłać bo ja mam jakies 500m od domu prawie zoo, które bardzo lubię Justyna robi sie domowo, nawet różowy styropian masz chociaż trochę zdziwilam sie ze nie czerwony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.04.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 nawet różowy styropian masz chociaż trochę zdziwilam sie ze nie czerwony :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 07.04.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 nawet różowy styropian masz chociaż trochę zdziwilam sie ze nie czerwony;) jak się okazuje nie można mieć wszystkiego :rotfl: Pina, doprawdy nie rozumiem co Cię tak rozbawiło .... p.s. dziki nakarmiłaś :P:P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.04.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 uffff ale zwierzyniec u ciebie Kinga:) lepiej nie dokarmiaj tych dzików:) działkę masz ogrodzoną>>>???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.04.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kinia to ja ci muszę filmik od siebie przesłać bo ja mam jakies 500m od domu prawie zoo, które bardzo lubię Emilko, ja zoo mam 40m od tarasu, tuz za płotem . I mogłabym godzinami stać i patrzeć przez okna . Po prostu uwielbiam miejsce w którym mieszkam. Pina, doprawdy nie rozumiem co Cię tak rozbawiło .... p.s. dziki nakarmiłaś :P:P? :P same się nakarmiły Ja im tylko "spiżarnię" udostępniam uffff ale zwierzyniec u ciebie Kinga:) lepiej nie dokarmiaj tych dzików:) działkę masz ogrodzoną>>>???? Monia, a myslisz, że dałyby rade przez ogrodzenie? działka nieogrodzona dlatego zwierzyna podchodzi pod sam dom Ale ja to lubię ---------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki. Tęsknie za Wami dlatego zaglądam czasami ale musze Wam równocześnie powiedzieć, że niesamowicie długi jest dzień bez fm Fm to złodziej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 08.04.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kinga słyszałam, że jak głodne to i ogrodzenie im nie dziwne (chyba, że jakieś masywne, betonowe)...a skoro po 1. to lubisz, po 2. masz darmowe zoo, po 3. oszczędzasz na glebogryzarce (lub sile mięśni szanownego małżonka, jako urządzenia do przekopania ogródka), po 4. zaprzyjaźniłaś się z nimi - to po co zmieniać i jeszcze kasę na ogrodzenie wydawać:lol2: Fajnie, że zaglądasz , a fm to wieeeelki złodziej czasu, ale i fajne pole do "kontaktów międzyludzkich" :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.04.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kinga fm to wieeeelki złodziej czasu, ale i fajne pole do "kontaktów międzyludzkich" :P:P :yes::yes: Ta dziczyzna chyba jakas coraz smielsza do ludzi sie robi tak blisko podchodza , albo to ludzie coraz blizej ich siedlisk sie buduja. U nas podobno w niedalekim lasku tez dziki sa ale ja ich jeszcze nie widzialam , za to bazanty sarenki i jelonki codziennie kolo naszej działki biegaja, dzieci sie ciesza ale na szczescie u nas ogrodzenie solidne bo chyba bym sie bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 kinga ty uważaj , bo nam wsiąkniesz w ten zwierzyniec:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej Justynko Witam sie Slonecznie A ty gdzie zginelas co tam u was ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 15.04.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Zuzia u nas szaleństwo, co chwila coś i już po prostu czasu na fm nie wystarcza ale spróbuję dziś/ jutro nadrobić zaległości, bo my już dawno po wylewkach - i już na serio serio zaczynamy wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 no Justynka pokazuj:D nowe wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 15.04.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Monia pokaże, pokaże....(wcześniej pewnie się jeszcze pochwalę pięknie rozłożonymi rułami od podłogówki...) tylko cierpliwości... M. się znów deleguje, więc trochę nie ogarniam .. nadmienię tylko, że wczoraj gdy kolejny raz patrzyliśmy na te przestrzenie (które po tynkach i wylewkach wydają się całkiem całkiem...) nieśmiało padło stwierdzenie, że może jednak te 60x60 na podłogę..... Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Justka_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Monia pokaże, pokaże....(wcześniej pewnie się jeszcze pochwalę pięknie rozłożonymi rułami od podłogówki...) tylko cierpliwości... M. się znów deleguje, więc trochę nie ogarniam .. nadmienię tylko, że wczoraj gdy kolejny raz patrzyliśmy na te przestrzenie (które po tynkach i wylewkach wydają się całkiem całkiem...) nieśmiało padło stwierdzenie, że może jednak te 60x60 na podłogę.....:wave::wave: nareszcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 WIOSENNE POZDROWIENIA GOSPODYNI I WSZYSTKIM PANIOM ZOSTAWIAM:cool:-U NA SLONKO NA "FUL WYPAS":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 15.04.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Gumisia widzialam stronke - powiedzialabym, ze luksusowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Gumisia widzialam stronke - powiedzialabym, ze luksusowo.....jaką stronkę????? ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No to Justynko czekam na foteczki :popcorn: Pochwal się nam i co pójdzie na pierwszy ogień w wykończeniówce ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.04.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 jaką stronkę????? ja nie widziałam :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Gumisia widzialam stronke - powiedzialabym, ze luksusowo..... NOOO bo ja jestem luksusowa:lol2:- DZIEKUJE!!!!- jeszcze duzo pracy i kilka poprawek,ale niech sobie juz wisi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts