Christo24 12.06.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam! W pomieszczeniu, w którym będę miał siłownię zamierzam sobie przykręcić do ściany drążek, na którym będę się oczywiście podnosił. Ważę 115 kg + obciążenie do 40 kg, ruch będzie szarpany, czyli nacisk na ścianę większy. Ścianki działowe oczywiście odpadają, zostaje ściana zewnętrzna domu z silikatu i ogarnia mnie niepokój, bowiem zastanawiam się czy mogę coś takiego zrobić (czy nie polecę ze ścianą któregoś pięknego dnia na podwórko). czy moje obawy są nieuzasadnione? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jeśli to ściana nośna, która wspiera strop to możesz jeszcze całą rodzinę wziąć na barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 13.06.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 To jest ściana na 1 piętrze na szczycie związana z belkami z dachem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sympatic 21.06.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a może szachy, książka, i zwykłe pompki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
comin 21.06.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wyobraziłem sobie jak lecisz z tą ścianą Broblem może być nie tylko ściany ale też dobrego zakołkowania. A może wyspawać L z krztałtownika np 40x40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 26.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 heheh ludzie to maja problemy :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 28.06.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 sympatic i xerses - nie wszyscy siedzą 12h dziennie w pracy, aby spłacić kredyt za dom. Lubię ćwiczyć od wielu lat, mam miejsce w swoim nowym domku, więc grzechem byłoby tego nie wykorzystać tym bardziej, że był to jeden ze 100 najważniejszych powodów wybudowania się. Mam jakąś schizę z tą związaną, bedę musiał chyba zainwestować w stacjonarny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts