Rethman 30.03.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Czy są jakieś rośliny , którym nie straszne psy? Jak zabezpieczyć świeżo zasadzone ? Macie jakieś patenty , doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 30.03.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Jezeli chodzi o wlasnego psa, to najprosciej poprosu go przyuczyc. ja przynajmniej tak zrobilem ze swoim. Az zdziwilem sie jak szybko to zrozumial, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.03.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Domyślam się ,piesek lubi sobie też posikać..No bo niby jak..tak w pusto?A że przy okazji niszczy krzaczki to już nie jego problem.Jeśli jest tego typu zmartwienie ,to ja swoje ogony psie zniechęciłam od podnoszenia tylnej łapy w okolicach krzaków wbijając metalowe grube druty i tworząc płotek dookoła w formie odwróconej litery U.Po niedługim czasie wystarczająco były zniechęcone, by odpuścić.Płotek w 1 min został rozbierany.Problem znikał do nastepnego nowego zakupu badyli..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag 31.03.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Zdecydowanie nie iglaki.Lepsze sa lisciaste, ktore maja zdrewnialy pien.Mniejsze rosliny oslaniam plotkami, no i trzy razy dziennie wyprowadzam psa poza ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 31.03.2004 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 DZIĘKI serdeczne za odzew i miłe posty. Trudne jest życie miłośnika ogrodów i futrzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts