Dawid75 12.06.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam! Jestem na etapie budowy parteru. Budowlaniec kazał zamówić nadproża. Tam gdzie będą rolety stwierdził, że lepsze będą nadproża ceramiczne, pozostałe nadproża mają być betonowe, dlaczego tak? Ceramiczne są sporo droższe, ale czy faktycznie lepsze? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 12.06.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tylko jeśli mają 28 dni. Na serio to mnie się źle "pracowało" z ceramicznymi i wykazywały większe ugięcia niż zwykłe żelbetowe elki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 13.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam! Jestem na etapie budowy parteru. Budowlaniec kazał zamówić nadproża. Tam gdzie będą rolety stwierdził, że lepsze będą nadproża ceramiczne, pozostałe nadproża mają być betonowe, dlaczego tak? Ceramiczne są sporo droższe, ale czy faktycznie lepsze? Pozdr Też nie rozumiem co mają rolety do ceramicznych nadproży - w sensie po co je kupowac zamiast betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONBET 03.07.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam! Według mnie dużo lepsze są nadproża SBN sprężone, lekkie i niskie 7 lub 12 cm zmieszczą się rolety, a cena nie jest wysoka i do tego łatwo się murują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas7 03.07.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam! Tam gdzie będą rolety stwierdził, że lepsze będą nadproża ceramiczne, pozostałe nadproża mają być betonowe, dlaczego tak? faktycznie lepsze? Prawdopodobnie miał na myśli nadproża roletowe z cegły ceramicznej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts