ewa 29.05.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Czy ktoś ma drzwi zewnętrzne firmy "Dziadek" ?Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 29.05.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Sebo co to za firma. Powiedz czy są tak dobre czy mają tak okazyjną cenę, a może wystrzałowy design. Weź coś sprawdzonego. Porta, Gerda, Wołomin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio 29.05.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Mam drzwi zewnętrzne tej firmy ale dopiero od roku. Na razie nie narzekam. Przedtem jeszcze stały rok w nieogrzewanej piwnicy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 29.05.2002 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Kodi - drzwi tej firmy są o 2,5 razy tańsze od znanych firm. oglądałem je i wyglądają dobrze.Grzesio - Twoje drzwi są ocieplane? Masz zamek listwowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio 31.05.2002 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 Zamek mam oryginalny od nich chyba listwowy. Ma zamknięcia na całej krawędzi drzwi a górny zamek blokuje ten dolny. To znaczy tam gdzie wkładam klucz to zamyka się zasuwa, a na długości są bolce, które się przesuwają i blokują tak jak w oknach. Czy mam ocieplone prawdę pisząc już nie pamiętam. Gdyby Ci bardzo zależało to mogę poszukać fakturę i podać Ci typ tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.07.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Odświeżam wątek, czy ktoś jeszcze użytkuje drzwi zewnętrzne tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 29.07.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ja mam drzwi zewnętrzne tej firmy i.......... wszystkie wewnętrzne też kupię u/od DZIADKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.07.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 A jak się sprawują? Chcę wziąć wzór 012 meranti, zawiasy antywyważeniowe, bo drzwi mają być otwierane na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 29.07.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Mam wzór/model 019. Kupiłem w listopadzie 2002. Do września 2003 r. drzwi przeleżały w garażu. Wstawiłem je dopiero po tynkach wewnętrznych. Przez dluuuuugą zimę 2003/2004 nic sę z nimi nie stało, a dom stał nieogrzewany przez ten czas. I do dzisiaj z drzwiami nic się złego nie dzieje. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 30.07.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 ja się zdecydowałem razem z zoną na drzwi dziadka(nie pamiętam modelu) co prawda, na razie tylko zapłacone montaż na jesieni, więc nie moge powiedzieć jak się sprawują, ale to co piszę jurg tylko utwierdza mnie w przekonaniu trafności wyboru. firma faktycznie ceny ma bardziej korzystniejsze ceny niż nie którzy powiedzmy bardziej znami, ale niestety u znanych nie zawszecena idzie w parze z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 My mamy Dziadka wewnętrzne. Sprawują się super, wszystko gra. I w dodatku są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 30.07.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 to widzę, że po drzwi wewnetrznę też pojadę do Dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 30.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 podajcie proszę jakieś namiary na tę firmę, gdzie można je obejrzeć, może adres www, może dystrybutor ???Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 30.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 http://www.dziadek.com.pl zadzwoń do firmy to ci podadzą jakiegoś dystrybutora z twojego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 02.08.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Podnoszę temat. Czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z drzwiami tej firmy? Zapoznałam się z ich ofertą i muszę powiedzieć, że ceny b. atrakcyjne (mam nadzieję, że dostanę je z 7%VAT). U mnie dochodzą dodatkowo naświetla boczne. A może ktoś wie, jak długo ta firma jest już na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 02.08.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 sidney - ta stona "nie dziabie"- przynajmniej dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 02.08.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 rafallogi wyciołem co trzeba i juz działa [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 02.08.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 ciekawe???korzystając, czy nie korzystając z Twojego odnośnika też nie chodziła, ale ... "już burzy"-dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikumar97 02.08.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Zamontowałem w zeszłym roku drzwi takie jak na zdjęciu: http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=1&id=23870&q=pikumar97&k=10&nxt=0 Są wyposażone w dwa zamki gerdy i dwie wypukłe przyciemniane szybki. Zimę przetrzymały bez szwanku, tylko nasz pies próbował się kiedyś dostać do środka i trochę je od strony klamki zdrapał. Na szczęście widać to tylko z bliska. Co do kosztów to faktycznie najprawdopodobniej najkorzystniejsza oferta na rynku. Ja dałem coś około 1600 złociaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 02.08.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Dostałam wycenę modelu 009 z dodatkowymi dwoma naświetlami o szerokości 45 cm każde. Cena 2.680 zł netto + montaż i dowóz ok. 680 zł. Czyli 3.360 zł (+7%VAT) za całość! Jestem zachwycona i mam nadzieję, że nie będę żałowała mojej decyzji. Dotychczasowe wyceny oscylowały od 5 tys. (PCV ze standardowym wypełnieniem) do 10 tys. zł (drewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts