mirek_gdynia 03.04.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 LITOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BYŁO APOLITYCZNE FORUM. BŁAGAM NIE RÓBCIE TEGO. Jest tu tyle różnych tematów, że i ten się zmieści. Nie chcesz, nie czytaj. NIE BĘDĘ - OBIECUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 05.04.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 A dlaczego !@#$%^ znowu mniejsze zło. Przeciez od czasów Tymińskiego, a może nawet wcześniej za każdym razem wybirałem mniejsze zło. I do czego to doprowadziło.Ja dziękuję, już nie, zło to jednak zło, mniejsze, czy większe bez znaczenia zawsze pozostanie złem. A mnie naiwnemu marzy się normalnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 16.04.2004 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Karolf uogólniając, wszyscy politycy to szumowiny, krętacze i złodzieje. Niestety ktoś rządzić musi i taki urok demokracji, że to my wybieramy czy będzie to większy, czy mniejszy złodziej, taki z odrobina honoru czy zupełnie bez. Można z takiego wyboru zrezygnować i dać sobie przysłowiowy święty spokój, jednak nie zmieni to faktu, że ktoś rządzić będzie, ktoś go wybierze i będzie miał duży wpływ na nasze życie. Lepiej więc spróbować wybrać tego złodzieja, który widzi interes w tym, aby miał nas z czego łupić przez długi czas i nie obedrze do skóry. Co ciekawe dotychczas najgorsze rządy to rządy ugrupowań na literę S. Nie dopuśćmy aby następne ugrupowanie na S doszło do władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.04.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 ...uogólniając, wszyscy politycy to szumowiny, krętacze i złodzieje... ...oprócz ckwadrat-a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.04.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 ...uogólniając, wszyscy politycy to szumowiny, krętacze i złodzieje... ...oprócz ckwadrat-a! Dzięki Grzegorz za zaufanie ale moja niegdysiejsza przygoda z polityką to było innego rodzaju zawodostwo - od drugiej strony mikrofonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 zastanawia mnie jedno, większość osób tutaj sie wypowiadających poparłoby PO (ja też ). Nie znalazłem żadnego postu osoby opowiadającej się za Samoobroną. Z kolei z aktualnych wyników tej ankiety wynika że prawie co drugi z głosujących w tej ankiecie poparłby Samoobronę....wstydzą sie wypowiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 19.04.2004 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Dużo osób z samoobrony - ciekawe czy z aktywu partyjnego? Chyba tak skoro tak sie zaczeli budować. Co się będzie działo po wyborach wygranych przez samooborę. Budowlańcy! Głosujcie na Andrzeja I. Pytanko przy okazji mam; jak myślicie, jak zmienią się wasze dochody w przypadku dojścia do władzy PIERWSZEGO MULATA RP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts