Redakcja 15.06.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Co wiesz o oknach? Jakie parametry są ważne? Na co zwrócić uwagę przy montażu? Zapraszamy do rozwiązania testu. TEST O OKNACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.06.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przeme 09.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 oj moja wiedza jest bardzo mała... jeszcze wiele muszę się dowiedzieć, żeby wybrać te najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko4 22.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 moja wiedza jest żadna. Muszę zaufać fachowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 28.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 40% Wiesz to i owo o oknach. Poradzisz sobie z zakupem, a i znajomym możesz służyć cenna radą. Warto jednak, abyś dowiedział się o oknach więcej, bo postęp w tej dziedzinie jest szybki i trzeba nadążać za wszystkimi nowinkami technicznymi. Czytaj: powiedz sprzedawcy co chcesz, on cię naciągnie na droższe i nieszczególnie potrzebne (cena do parametrów) okna, a znajomym będziesz mówił jakie to masz dobre okna. Tylko do ceny się nie przyznawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 06.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 80% - 2 błędy, ciekawe które Znakomicie Okna nie mają dla ciebie tajemnic. Możesz je kupować, a nawet sprzedawać. Pozostaje tylko zachęcić do dalszego, nieustannego pogłębiania wiedzy w tej dziedzinie. Twój wynik: 80% poprawnych odpowiedzi Poprawne odpowiedzi: 8 Niepoprawne odpowiedzi: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzikun. 31.07.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Znakomicie Okna nie mają dla ciebie tajemnic. Możesz je kupować, a nawet sprzedawać. Pozostaje tylko zachęcić do dalszego, nieustannego pogłębiania wiedzy w tej dziedzinie. Twój wynik: 100% poprawnych odpowiedzi. Nic dziwnego, w końcu właśnie je... sprzedawałam więc nie wypadało, abym wiedziała mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster80 07.08.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Niezły numer jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greengirl 25.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 70 % - ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitfromhell 07.10.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nieźle Wiesz to i owo o oknach. Poradzisz sobie z zakupem, a i znajomym możesz służyć cenna radą. Warto jednak, abyś dowiedział się o oknach więcej, bo postęp w tej dziedzinie jest szybki i trzeba nadążać za wszystkimi nowinkami technicznymi. Twój wynik: 70% poprawnych odpowiedzi Poprawne odpowiedzi: 7 Niepoprawne odpowiedzi: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janbaran33 18.10.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 60% czyli nie jest jeszcze tak źle Twój wynik: 60% poprawnych odpowiedziPoprawne odpowiedzi: 6Niepoprawne odpowiedzi: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
venus_genetrix 20.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Zatem moje 90% może być powodem do dumy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_ 29.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 60 % i tak fajnie jak na laika. Ale już zaczynam się dokształcać, czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 06.12.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Najlepsze są według mnie antywłamaniowe, chociaż warto zainwestować w te z dobrej firmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitfromhell 09.12.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Zawsze lepiej zainwestować w te lepszych jakości, tak będzie, było i jest Lepiej wydać więcej raz, niż ciągle mieć koszty przez długi czas, trzeba też pamiętać, ze dobre okna to nie 100% sukcesu. Musimy jeszcze dobrze je zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bykowiak 16.12.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ja chce wymieic okna w mieszkaniu teraz.bo mialem stare - co byscie polecili? drewniane czy plastiki? jak macie jakas wiedze-bnede wdzieczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 05.02.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ja chce wymieic okna w mieszkaniu teraz.bo mialem stare - co byscie polecili? drewniane czy plastiki? jak macie jakas wiedze-bnede wdzieczny! A wolisz zapłacić więcej/ mniej czy bez znaczenia? Drewniane z reguły są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszpe 14.02.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 9/10 ale to i tak nie napawa mnie optymizmem przed zakupem okien. Tego jest zdecydowanie za dużo. Pomimo iż prawie taka sama technologia nazywa się zupełnie inaczej u innego producenta to ciężko się połapać w tym wszystkim. Propozycja dla redakcji aby zrobić słownik pojęć o oknach, czyli opis jak chłop krowie na miedzy + ewentualne nazwy dla takiej technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts