Arisu 15.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, jestem nowa na forum. To mój pierwszy post Nie wiem czy w dobrym temacie to piszę, ale planujemy kupić z mężem mieszkanie na nowo wybudowanym osiedlu, na poddaszu. I zastanawiam się nad wykończeniem łazienki. Chciała bym żeby była w odcieniach błękitu ale w sklepach nigdzie nie było żadnych godnych uwagi kafelków w tym kolorze. Zależy mi na mozaice w łazience, bo mi się podoba Na internecie znalazłam mozaikę Estepona/Marbella z paradyża, zastanawiam się czy dało by się ją skomponować z ich kolekcją sensual art. Bo zależy mi na mozaice na podłodze, a Estepona/Marabella to jedyne mozaiki podłogowe które odnalazłam jak narazie. Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Arisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts