Kinga1983 15.06.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkich, Szukam firmy, która zorganizuję mi przewóz mebli z warszawy do szczecina. Jedna propozycja, która otrzymałam to g3g. Czy to na pewno dobry wybór? Zna ktoś może jakaś zaufana firmę, która bezpiecznie dowiezie meble w całości? P.S Nie ukrywam, że zależy mi również na przyzwoitej cenie. Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Kinga1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja72 24.09.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 G3G przeprowadzało mnie z Krakowa do Paryża około miesiąca temu i muszę przyznać, że byłam zaskoczona tym jak sprawnie to poszło Atmosfera jaką stworzyli także pozwoliła mi zapomnieć o przeprowadzce Czysto, z klasą i tak jak zakładał scenariusz mogę śmiało polecić, jak chcesz pogadać to mogę na priv dać tel do mnie lub e-mail. POLECAM z czystym sumieniem. Pozdrawiam G3G Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 23.11.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Szybciutko można tez znaleźć firmę do przeprowadzki dzięki aukcjom transportowym , ja znalazłam świetną i niedroga firmę na http://clicktrans.pl/ Szczerze wam mogę polecić, trzy firmy które odpowiedziały na moja ofertę podały mi ceny sporo niższe niż firma lokalna , ta co wybrałam bardzo profesjonalnie podeszła do rzeczy , super wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts