jazzy 16.06.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Zapraszam do komentowania Edytowane 28 Marca 2014 przez jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 19.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam serdecznie piękny domek i błyskawicznym tempie budowany:) aż oko cieszy:) będziemy zaglądać często, życzymy samozaparcia i szybkiego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 17.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam, pięknie zapowiada się domek, sama często myślę już o wykończeniu, chociaż na razie czekamy na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Jazzy a co to się stało? Zaczęłaś dziennik i komentarze. Takie fajne inspiracje i.... Na schodowym pytasz o żyrandol. Wracaj tu Pukaj do do forumek. Możesz moim śladem. Dobre dziewczyny odwiedzam, podpowiedzą. KONIECZNIE POKAŻ FOTKI. Sądząc po schodach masz fajny domek. Żyrandol trzeba dobrać troszkę do reszty domku. Ten, który pokazałaś na schodowym jest bardzo ładny i do schodów pasuje, ale co dalej ? Ja tu jestem na fm od namieszania, więc... szukałabym dłuższego, ale też szklanego żyrandola i bardziej nowoczesnego. Edytowane 24 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 14.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Hej. Przychodzę z rewizytą. Fajne inspiracje , ale dołączam się do prośby poprzedniczki koniecznie pokaż fotki!!! Zgaduję , że już się urządzacie od 2012 już trochę mineło. Pokaż coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 28.03.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ok, pokazuję, jednak niestety nie najlepszej jakości zdjęcia, eh... jakoś nie przykładałam się do nich odpowiednio Obiecuję, że teraz się postaram pstrykać dobrym aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 28.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Fajnie, że idzie do przodu. Bardzo ładna klatka schodowa i super barierka. Od razu mam dwa pytania. Co to za drzewo na schodach? Jakich wymiarów masz okno w łazience? Też mam w projekcie takie wąskie i wysokie Tylko nie mam tarasu za nim Będziesz montowała na nim jakąś żaluzję albo roletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 28.03.2014 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 cormac, dzięki wielkie za odwiedziny i miłe słowo Schody są z jesionu, bejcowane i lakierowane matem. Okno w łazience zmierzę dokładnie jutro, ale z tego co pamiętam to chyba ma szer. 60cm. Chciałam żeby było jeszcze węższe, ale będzie nam (mi) służyło do wynoszenia prania, więc kosz z praniem musi przejść Nie będę dawać już żadnej żaluzji z racji tego, że mam roletę zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 28.03.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Tak właśnie podejrzewałam, że to jesion. Super są. Okno wystarczająco doświetla Ci łazienkę? Nasźe też jest szerokie na 60 cm. U nas architekt wpadł na pomysł by wannę pod nim postawić i skrócić okno, ale boję się, zebyśmy nie skończyli z otworem strzelniczym po tych zabiegach Pokaż kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 31.03.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 U nas architekt wpadł na pomysł by wannę pod nim postawić i skrócić okno, ale boję się, zebyśmy nie skończyli z otworem strzelniczym po tych zabiegach Fajne byłoby takie długie okno do podłogi za wanną, czyli wanna wolnostojąca, tylko wtedy nie miałoby sensu robić okno otwierane (chyba że tylko uchylne), ale wtedy z kolei jak umyć takiego fixa, skoro nie masz tam balkonu? to się robi zbyt skomplikowane A może powiększyć okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 01.04.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj Klatka schodowa super! Podłoga w salonie miodzio! Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 01.04.2014 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj Klatka schodowa super! Podłoga w salonie miodzio! Co to? hehe, dzięki cieszę się, że się podoba. Podłoga w salonie to panele Kronopolu King Size Dąb Szampański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.04.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jazzy,ależ ładnie u Ciebie!!!Fantastyczne schody, poręcze, świetna stolarka, rewelacyjnie zgrane kolory!!!!! Mam pytanie o praktyczność pełnej balustrady białej przy schodach - bardzo się brudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 03.04.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej Sharlotka, dzięki za odwiedziny i miłe słowa W najśmielszych snach nie spodziewałam się, że do mnie wpadniesz Balustrada przy schodach jest świeżo pomalowana i jeszcze nie eksploatowana, bo jeszcze nie mieszkamy, ale docelowo chcemy ją osłonic tak jak na zdjęciu poniżej W sumie do łapania jest metalowa poręcz z drugiej strony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 03.04.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ale fajnie wszystko wygląda. Co to za płytki w hollu? Masz grzejniki kanałowe? A co do okna w łazience nie ma szansy na powiększenie. Zresztą po dzisiejszej rozmowie z sąsiadką od strony okna, nawet nie chcę patrzeć w tym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 03.04.2014 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ale fajnie wszystko wygląda. Co to za płytki w hollu? Masz grzejniki kanałowe? A co do okna w łazience nie ma szansy na powiększenie. Zresztą po dzisiejszej rozmowie z sąsiadką od strony okna, nawet nie chcę patrzeć w tym kierunku... Hej cormac Przykro mi, że z sąsiadką nastąpił zgrzyt. Sąsiadów, tak jak teściów, się nie wybiera, niestety Kafle w holu to Tubądzin Shellstone 60x60 Powiem Ci, że w rzeczywistości wyglądają bardzo ciekawie. Zawsze jak je myję, myślę sobie o ciepłych wodach południa hehe W holu i wiatrołapie mamy ogrzewanie podłogowe (w dolnej łazience też), a grzejnik kanałowy jest w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 03.04.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Bardzo ładne kafle. Wody południa powiadasz hmm Sąsiadką się nie przejmuję, aczkolwiek szkoda, że aż tak im nie pasujemy. Poszło o utrudniony przejazd, pompa i betoniara się kijowo ustawily, no ale nie było nas na miejscu i nie dopilnowaliśmy. Nasza wina, ale można to było to inaczej załatwić. Na agresję odpowiadam tak samo. Nieważne. Czym się grzejecie? Gazem , skoro system mieszany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 04.04.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Czym się grzejecie? Gazem , skoro system mieszany? Ekogroszek. Gazu u nas nie uświadczysz To dobrze, nie warto się przejmować. Kto wie, może jeszcze będziecie się kawowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jazzy,no co Ty, czemu się mnie nie spodziewałaś???Wpadam zawsze do wątków, gdzie są piękne, dopracowane wnętrza!!!! - lubię nacieszyć oko:) Co do schodów/ balustrady wykończonej metalem - czy dobrze widzę inspirkę stylem Kelly Hoppen???Ja ją uwielbiam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 07.04.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jazzy, no co Ty, czemu się mnie nie spodziewałaś??? Wpadam zawsze do wątków, gdzie są piękne, dopracowane wnętrza!!!! - lubię nacieszyć oko:) Co do schodów/ balustrady wykończonej metalem - czy dobrze widzę inspirkę stylem Kelly Hoppen??? Ja ją uwielbiam!!!!!! Kelly Hoppen rules! Też ją kocham. Jeśli chodzi o moje wnętrza, to jeszcze nie są w pełni dopracowane. Wiele tzw. "smaczków" do uzupełnienia, typu zdjęcia, obrazy, dywany, dodatki, no i kilku mebli nadal brakuje, ale na dniach się przeprowadzamy, więc może przed świętami damy radę wszystko uporządkować. Znalazłam piękny materiał na zasłony - taftę, cholernie drogą jak na moją kieszeń, bo aż 130zł/mb. Chyba kupię sobie świnkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts