cormac 04.05.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No i gdzie reszta zdjęć? Co to za żółte hokery pokaż proszę jakieś zdjęcie z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 21.05.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 No i gdzie reszta zdjęć? Co to za żółte hokery pokaż proszę jakieś zdjęcie z bliska. zdjęcia będą niedługo, hola z plackiem trzy dni świąt hokery inspir. Spoon dzięki cormac, że do mnie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 24.05.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 jazzy co to za kolor frontów w kuchni, przyłączam się do ochów i achów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 08.06.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 jazzy co to za kolor frontów w kuchni, przyłączam się do ochów i achów:) dzięki logout kolory frontów w kuchni to biały i dąb, ale teraz nie jestem w stanie podać Ci dokładnych nazw. Sprawdziłam w zamówieniu i te dębowe mają nr 281, tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 09.08.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Murek przy schodach odpałowy , bardzo ładny dom. co to za drewnopodobne kafle w łazience ? ( a może drewno ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 10.08.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Murek przy schodach odpałowy , bardzo ładny dom. co to za drewnopodobne kafle w łazience ? ( a może drewno ? ) Dziękować . Kafle w łazience to Paradyż Noce Naturale.Są świetne w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.08.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) jazzy nie zauważyłam że masz komentarze i oczywiście w wątku Ci nasmarowałam moja wypowiedź dopracowanie schodów i balustrada będą moja inspiracją bardzo mi się podobają !!! więc czas na pytania, jak sa zrobione te cokoły przy schodach i barierkach te baiłe, to jest decha malowana na biało??? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=274347&d=1407755166 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=252231&d=1396299463 Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 12.08.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jazzy nie zauważyłam że masz komentarze i oczywiście w wątku Ci nasmarowałam moja wypowiedź dopracowanie schodów i balustrada będą moja inspiracją bardzo mi się podobają !!! więc czas na pytania, jak sa zrobione te cokoły przy schodach i barierkach te baiłe, to jest decha malowana na biało??? Nic nie szkodzi . Chyba niewiele osób zauważa, że mam komentarze Ale do rzeczy. Te cokoły przy schodach to bukowa deska pomalowana na biało. Niby nic specjalnego ale efekt jest cieszę się, że nie jest ona wycinana jak stopnie schodów, co wygląda moim zdaniem średnio. No i sprząta się łatwiej Fajnie, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.08.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Nic nie szkodzi . Chyba niewiele osób zauważa, że mam komentarze Ale do rzeczy. Te cokoły przy schodach to bukowa deska pomalowana na biało. Niby nic specjalnego ale efekt jest cieszę się, że nie jest ona wycinana jak stopnie schodów, co wygląda moim zdaniem średnio. No i sprząta się łatwiej Fajnie, że Ci się podoba Dzięki za odpowiedź, pomysł na prawdę fajny i pewnie go zgapię muszę tylko oznajmić to mojej drugiej połowie jak nie będzie bardzo marudził to znaczy, że się pomysł podoba :)zresztą pewnie sam będzie wolał przykręcić całą dechę niż się bawić w układanie wycinanych kawałków barierka tez mi się bardzo podoba bo jest super prosta i elegancka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 13.08.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Fajnie wszystko dobrane.Gratulacje.A ja mam pytanie jakiej firmy są te białe krzesła w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 13.08.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Fajnie wszystko dobrane.Gratulacje.A ja mam pytanie jakiej firmy są te białe krzesła w salonie? bardzo dziękuję Krzesła były kupione w Agata Meble. Są bardzo wygodne, polecam, chociaż nie wiem czy jeszcze je mają, bo tam asortyment chyba dość szybko się zmienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 16.08.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 jazzy cóż to za cudna tapeta w wiatrołapie? i jeszcze te klamki? w ogóle cały dom bym zgapiła od Ciebie, pięknie jest, ale to już chyba mówiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.08.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 NO widać że domek dopieszczony w każdym calu .... ja też zgapię co nie co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 16.08.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 jazzy cóż to za cudna tapeta w wiatrołapie? i jeszcze te klamki? w ogóle cały dom bym zgapiła od Ciebie, pięknie jest, ale to już chyba mówiłam:) Kurcze jak to miło czytać takie rzeczy Z tapeta to były przeboje, eh... Zakupilam na allegro za dobrą cenę, no i małżonek mój miał z nią niezłe przeboje, bo okazała się jakby miejscami krzywa, tzn. pasy się nie stykały idealnie równo ze sobą, szkoda gadać... No ale jak to on, wybrnal wspaniale i właściwie nie widać nierówności Klamki? Również kupione na a. Tanie były, coś po 35zl za kpl. Ja wszystko mam kupione/zdobyte po promocyjnych cenach, na czym kilka razy niestety się przejechalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 16.08.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 NO widać że domek dopieszczony w każdym calu .... Yhy, tak, jasne... jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, dokończenia, pomalowania, itd. Ale odkąd zamieszkalismy robota stoi w miejscu klapnelismy na tylkach, jednym słowem. Ale w tym roku mamy ambitny plan ogrodzenia działki, zrobienia podjazdu i ścieżek, skończenia tarasu, no i mooooooże jakieś niewielkie prace w ogrodzie przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 17.08.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Cześć, Tu nowa i zachwycona taką chcę kuchnie chociaż nawet łopata nie wbita, już taką chcę Zdradź mi proszę co masz na podłodze w kuchni ? Bo kafelki w łazience na podłodze super i taką szafkę też poproszę męża oczywiście Pasy z zebrą w wiatrołapie... super pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 18.08.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witaj w moich skromnych progach I dziękuje za miłe słowa Na pocieszenie powiem Ci, że koncepcja kuchni, jak i wszystkiego innego zmieni Ci się kilka razy w ciągu budowania Na podłodze w kuchni mam Tubądzin Shellstone 3 http://www.tubadzin.pl/pl/shellstone-3 W łazience na podłodze Noce Naturale Paradyża, a szafka oczywiście robiona na zamówienie Powodzenia i cierpliwości w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.08.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 jak mnie to forum wciągnęło i jak bardzo się cieszę jak mnie kto tak miło wita jak TY A twoje progi nie są takie skromnie pytam o te płytki w kuchni bo są bardzo ładne tylko jak z utrzymaniem na nich czystości? tera mam jasne płytki ecri i ciągle mam jakieś brudne plamy, denerwuje mnie to okropnie bo musiałabym za każdym razem gdy coś robię w kuchni to zmywać też podłogę, więc szukam ładnych i praktycznych nad zabudową w kuchni też ciągle pracuję.... Jeśli pozwolisz to będę do Ciebie zaglądać i trochę zgapiać pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 19.08.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 pytam o te płytki w kuchni bo są bardzo ładne tylko jak z utrzymaniem na nich czystości? Powiem Ci, że sama miałam wątpliwości co do tych płytek, ale bardzo miło mnie zaskoczyły. Zero problemu. Wiadomo, w kuchni bardzo się brudzi, bo tu coś kapnie, tam ktoś chlapnie ale trzeba się naprawdę przyglądać, żeby to dostrzec. Poza tym one w rzeczywistości są bardziej biało-szare, niż ecru Jeśli pozwolisz to będę do Ciebie zaglądać i trochę zgapiać pomysły Ależ zapraszam serdecznie Kiedy zakładasz swój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Yhy, tak, jasne... jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, dokończenia, pomalowania, itd. Ale odkąd zamieszkalismy robota stoi w miejscu klapnelismy na tylkach, jednym słowem. Ale w tym roku mamy ambitny plan ogrodzenia działki, zrobienia podjazdu i ścieżek, skończenia tarasu, no i mooooooże jakieś niewielkie prace w ogrodzie przed zimą. No plany ambitne u mnie to pewnie przyszły rok .... jak będzie nam się chciało palcem kiwnąć Chciałabym się już wprowadzić i tak właśnie klapnąć na tyłku ... nawet na samej posadzce .... u nas finiszujemy płytki na podłogach i zaczynamy malowanie ... na razie pokój młodego bo tam było najłatwiej kolory wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts