Juskra 20.08.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 założę ... kiedyś jak nabędę takich doświadczeń jak Wy dziewczyny narazie będę Was podglądać i się uczyć i korzystać z Waszych doświadczeń, bo moje aktualne mieszkanie może i ładne ale niepraktyczne. a tak a propos : chciałabym tak klapnąć tak Ty, zwłaszcza na tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.08.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witaj Jazzy, przysiadam sobie na schodkach p.s. fajna lampa nad stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 20.08.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witaj asiazett to może usiadzmy przy stole bliżej tej lampy edit: czekaj, chyba czytalam u Ciebie, że taką chciałas mieć, czy tak? Albo mi się coś pokiełbasilo ... Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Albo nawet taką mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 21.08.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Albo nawet taką mam! no toć przecież edit: byłam-widziałam rzeczywiście fajna Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 A wiesz, że ona u mnie pasuje conajmniej średnio, o ile nie WCALE! I nawet chciałam ją wymieniać, ale kiedyś będąc u sąsiadów zobaczyłam ją z tamtej perspektywy i uznałam, że mam to w nosie, że nie pasuje mi do stołu. Piękna jest i zostaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 24.08.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Aż sobie musiałam zerknąć na zdjęcia lampy nad stołem ... no fajna fajna, ale do mojego wnętrza niestety nie pasi wcaluteńko.... za to ta lampka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=252231&d=1396299463 by mi pasowała do sypialni , jazzy co to za lampa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 24.08.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ... za to ta lampka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=252231&d=1396299463 by mi pasowała do sypialni , jazzy co to za lampa?? Ona jest naprawdę spora i jeżeli planujesz ją do sypialni na stolik/szafkę nocną, to chyba nie nada się. Chociaż jak kto woli... Nabyłam ją w Agata Meble za 300zl. Przeceniona była, bo z ekspozycji. Stan idealny, jedynie miała trochę przykurzony abazur:-) Jej oryginalna cena to 1070zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.08.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 a kiedy pokarzesz dolną łazienkę w całości ? przypomnę, ze jest tylko w kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 27.08.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 a kiedy pokarzesz dolną łazienkę w całości ? przypomnę, ze jest tylko w kawałku Ona jest taka mała, że nie mam nawet jak się tam ustawić z aparatem Obiecuje jutro coś wymodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 30.08.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Wow! Łazienka cudna Czarna skóra na ścienie to tapeta? Powiedz proszę co to za kinkiety i gdzie je nabyłaś - poszukuję czegos podobnego, ale do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 30.08.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Wow! Łazienka cudna Czarna skóra na ścienie to tapeta? Powiedz proszę co to za kinkiety i gdzie je nabyłaś - poszukuję czegos podobnego, ale do sypialni. ''Czarna skóra'' to nie tapeta, ani nie czarna to płytki Tubadzina z kolekcji Zienia Auber Louvre Natomiast kinkiety kupilam na stronie Lovely Home http://www.lovelyhome.pl Nie wiem czy jeszcze je mają w sprzedaży. Cieszę się, że podoba Ci się moja łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.09.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ona jest naprawdę spora i jeżeli planujesz ją do sypialni na stolik/szafkę nocną, to chyba nie nada się. Chociaż jak kto woli... Nabyłam ją w Agata Meble za 300zl. Przeceniona była, bo z ekspozycji. Stan idealny, jedynie miała trochę przykurzony abazur:-) Jej oryginalna cena to 1070zl... cena przeceniona by mi pasowała ale oryginalna cena powala i chyba niestety mieć jej nie będę ... no i jest jak piszesz duża więc zapominam o cudnej lampie i szukam innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.09.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Dziewczyny, jak Wy to robicie? podczytuję parę wątków, Twój, Julianny16, Doriki i zawsze jak ktoś zadaje pytanie a skąd to czy tamto, to podajecie linka, pamiętacie nazwy płytek i inne szczegóły!? Ktoś pyta o układ w łazience czy o barierki do schodów a tu bach, koleżanki wysyłają 5 inspiracji! ja chyba tego wszystkiego nie ogarnę nigdy Jestem pełna podziwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 06.09.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Dziewczyny, jak Wy to robicie? podczytuję parę wątków, Twój, Julianny16, Doriki i zawsze jak ktoś zadaje pytanie a skąd to czy tamto, to podajecie linka, pamiętacie nazwy płytek i inne szczegóły!? Ktoś pyta o układ w łazience czy o barierki do schodów a tu bach, koleżanki wysyłają 5 inspiracji! ja chyba tego wszystkiego nie ogarnę nigdy Jestem pełna podziwu! Bo to trzeba kochać!!! Ogarniesz ogarniesz, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 07.09.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 to trzymaj za mnie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.09.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Hej, co taki spokój u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 21.09.2014 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Hej, co taki spokój u Ciebie? Hej Do mnie w ogóle mało kto zagląda Chyba tylko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Strzelam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 21.09.2014 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Strzelam focha Dooobraa, przesadzilam Aktualnie jestem na etapie ogrodzenia frontowego, podjazdu i ścieżki. Kształtuje się również koncepcja ogrodu, którego nie mogę się doczekać. Na wiosnę rusze z kopyta W tym roku tylko cebulowe wsadze, żeby na wiosnę trochę koloru się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts