Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom w miskantach - komentarze, czyli tu można pisac do woli :)

jazzy

Recommended Posts

założę ... kiedyś :) jak nabędę takich doświadczeń jak Wy dziewczyny :) narazie będę Was podglądać i się uczyć i korzystać z Waszych doświadczeń, bo moje aktualne mieszkanie może i ładne ale niepraktyczne.

a tak a propos : chciałabym tak klapnąć tak Ty, zwłaszcza na tarasie... :)

• Odpowiedzi 134
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... za to ta lampka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=252231&d=1396299463 by mi pasowała do sypialni , jazzy co to za lampa??

Ona jest naprawdę spora i jeżeli planujesz ją do sypialni na stolik/szafkę nocną, to chyba nie nada się. Chociaż jak kto woli... :-D

Nabyłam ją w Agata Meble za 300zl. Przeceniona była, bo z ekspozycji. Stan idealny, jedynie miała trochę przykurzony abazur:-) Jej oryginalna cena to 1070zl...

Wow! Łazienka cudna :) Czarna skóra na ścienie to tapeta?

Powiedz proszę co to za kinkiety i gdzie je nabyłaś - poszukuję czegos podobnego, ale do sypialni.

''Czarna skóra'' to nie tapeta, ani nie czarna :-D to płytki Tubadzina z kolekcji Zienia Auber Louvre :-)

zdjecie_big.jpg

Natomiast kinkiety kupilam na stronie Lovely Home http://www.lovelyhome.pl Nie wiem czy jeszcze je mają w sprzedaży.

Cieszę się, że podoba Ci się moja łazienka ;-)

Ona jest naprawdę spora i jeżeli planujesz ją do sypialni na stolik/szafkę nocną, to chyba nie nada się. Chociaż jak kto woli... :-D

Nabyłam ją w Agata Meble za 300zl. Przeceniona była, bo z ekspozycji. Stan idealny, jedynie miała trochę przykurzony abazur:-) Jej oryginalna cena to 1070zl...

cena przeceniona by mi pasowała ale oryginalna cena powala i chyba niestety mieć jej nie będę ... no i jest jak piszesz duża więc zapominam o cudnej lampie i szukam innych :)

Dziewczyny,

jak Wy to robicie? podczytuję parę wątków, Twój, Julianny16, Doriki i zawsze jak ktoś zadaje pytanie a skąd to czy tamto, to podajecie linka, pamiętacie nazwy płytek i inne szczegóły!? Ktoś pyta o układ w łazience czy o barierki do schodów a tu bach, koleżanki wysyłają 5 inspiracji! ja chyba tego wszystkiego nie ogarnę nigdy :bash:

Jestem pełna podziwu!

Dziewczyny,

jak Wy to robicie? podczytuję parę wątków, Twój, Julianny16, Doriki i zawsze jak ktoś zadaje pytanie a skąd to czy tamto, to podajecie linka, pamiętacie nazwy płytek i inne szczegóły!? Ktoś pyta o układ w łazience czy o barierki do schodów a tu bach, koleżanki wysyłają 5 inspiracji! ja chyba tego wszystkiego nie ogarnę nigdy :bash:

Jestem pełna podziwu!

Bo to trzeba kochać!!! :-D

Ogarniesz ogarniesz, zobaczysz ;-)

• 2 weeks później...
Strzelam focha :rolleyes:

Dooobraa, przesadzilam ;-)

Aktualnie jestem na etapie ogrodzenia frontowego, podjazdu i ścieżki. Kształtuje się również koncepcja ogrodu, którego nie mogę się doczekać. Na wiosnę rusze z kopyta :-) W tym roku tylko cebulowe wsadze, żeby na wiosnę trochę koloru się pojawiło ;-)