Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom w miskantach - komentarze, czyli tu można pisac do woli :)

jazzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 134
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co będzie w ogrodzie? I jakie cebulki już są? Ja tez ostatnio poszalałam z cebulkami :wiggle:

W ogrodzie będzie minimalistycznie, powściągliwie i geometrycznie :-)

Na wiosnę zapowiada się prawdziwa walka o trawnik :-) a potem nasadzenia na rabatach :-) Mnóstwo pracy przed nami :o

A co do cebul - tulipki głownie :-) m.in. takie:

IMG_20140918_153651~2.jpg

ale też i krokusik się znajdzie i czosnki...

haloooo jazzy, i co u Ciebie ciekawego sie dzieje bo ciągle zaglądam i nicccc!!!! a inspirujesz mnie kobieto łokropnie, klamki już od Ciebie zgapiłam:D ciekawa jestem jak rozwiązałaś wieszanie ubrań w tym cudnym wiatrołapie. Jestem też na etapie firan i zasłon, może pokażesz coś światu;)

niby noszę okulary.... :p

jest śliczna ! a Te fotki na ścianie? Co to? Wasze?

no i znowu zachwycałam się wiatrołapem i tą zebrą :)

Zdjęcia w dolnej łazience to zbieranina rożnych ujęć aktorów, scen z filmów, itp. Chciałam żeby ta łazienka miała coś na kształt hotelowej/klubowej atmosfery :-) Jeszcze brakuje tam parę drobiazgów, ale teraz nie mam do tego głowy :-)

haloooo jazzy, i co u Ciebie ciekawego sie dzieje bo ciągle zaglądam i nicccc!!!! a inspirujesz mnie kobieto łokropnie, klamki już od Ciebie zgapiłam:D ciekawa jestem jak rozwiązałaś wieszanie ubrań w tym cudnym wiatrołapie. Jestem też na etapie firan i zasłon, może pokażesz coś światu;)

No miło mi bardzo :-) :-D Nie wiedzialam że zaglądasz :-)

Szafa w wiatrolapie będzie :-) kiedy-nie wiem :-D mam namiar na pana, który mi ta szafę zrobi, jednak na razie wieszamy kurtaly na zwykłym podwójnym wieszaku-stojaku na kółkach :-D

Jeśli chodzi o zasłony, to mam je tylko w salonie :-D Także jak widzisz - wieje u mnie nuda :-) ;-)

Jazzy trafiłam do ciebie od Elfir i gratuluję domku.W sypialni masz lampy jakich szukam ,gdzie je kupiłaś?jesteś zadowolona?

A jakie cisy posadziłaś?masz zdjęcia ogrodu?Ja w tym roku robię koncepcję ,a w przyszłym ruszam,bo jestem tak niezdecydowana,że u mnie wszystko trwa