asiazett 21.09.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Co będzie w ogrodzie? I jakie cebulki już są? Ja tez ostatnio poszalałam z cebulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 22.09.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Co będzie w ogrodzie? I jakie cebulki już są? Ja tez ostatnio poszalałam z cebulkami W ogrodzie będzie minimalistycznie, powściągliwie i geometrycznie Na wiosnę zapowiada się prawdziwa walka o trawnik a potem nasadzenia na rabatach Mnóstwo pracy przed nami A co do cebul - tulipki głownie m.in. takie: ale też i krokusik się znajdzie i czosnki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.09.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 wiecie..., ja jeszcze domu nie mam, ledwie geodeta domek zaznaczył a mnie się pomidorki marzą i mięta w wielkich donicach na tarasie ( do mochito ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.09.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 W ogrodzie będzie minimalistycznie, powściągliwie i geometrycznie ... Może miskanty? ... [ATTACH=CONFIG]281084[/ATTACH] ... Biedronka dobra na wszystko Też nabyłam takie. I inne dość wyszukane. I hiacynty i czosnki i szafirki Miętę też mam w skrzyneczce. 3 rodzaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 22.09.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Może miskanty? Ich będzie najwięcej uwielbiam trawy Biedronka dobra na wszystko Też nabyłam takie. I inne dość wyszukane. I hiacynty i czosnki i szafirki Miętę też mam w skrzyneczce. 3 rodzaje Jeszcze takie dokupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 22.09.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Juskra, ja juz wiosny nie mogę się doczekać, a co dopiero czekać na cały dom ale bądź cierpliwa jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.09.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Juskra, ja juz wiosny nie mogę się doczekać, a co dopiero czekać na cały dom ale bądź cierpliwa jestem z Tobą dzięki, potrxebne bedzie mi wsparcie ps co z zdjęciami łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 22.09.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ps co z zdjęciami łazienki ? Przeca są w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.09.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 hmm... idę szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.09.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 hmm... idę szukać! niby noszę okulary.... jest śliczna ! a Te fotki na ścianie? Co to? Wasze? no i znowu zachwycałam się wiatrołapem i tą zebrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 29.09.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 haloooo jazzy, i co u Ciebie ciekawego sie dzieje bo ciągle zaglądam i nicccc!!!! a inspirujesz mnie kobieto łokropnie, klamki już od Ciebie zgapiłam:D ciekawa jestem jak rozwiązałaś wieszanie ubrań w tym cudnym wiatrołapie. Jestem też na etapie firan i zasłon, może pokażesz coś światu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 29.09.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 niby noszę okulary.... jest śliczna ! a Te fotki na ścianie? Co to? Wasze? no i znowu zachwycałam się wiatrołapem i tą zebrą Zdjęcia w dolnej łazience to zbieranina rożnych ujęć aktorów, scen z filmów, itp. Chciałam żeby ta łazienka miała coś na kształt hotelowej/klubowej atmosfery Jeszcze brakuje tam parę drobiazgów, ale teraz nie mam do tego głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 29.09.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 haloooo jazzy, i co u Ciebie ciekawego sie dzieje bo ciągle zaglądam i nicccc!!!! a inspirujesz mnie kobieto łokropnie, klamki już od Ciebie zgapiłam:D ciekawa jestem jak rozwiązałaś wieszanie ubrań w tym cudnym wiatrołapie. Jestem też na etapie firan i zasłon, może pokażesz coś światu;) No miło mi bardzo Nie wiedzialam że zaglądasz Szafa w wiatrolapie będzie kiedy-nie wiem mam namiar na pana, który mi ta szafę zrobi, jednak na razie wieszamy kurtaly na zwykłym podwójnym wieszaku-stojaku na kółkach Jeśli chodzi o zasłony, to mam je tylko w salonie Także jak widzisz - wieje u mnie nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.09.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 naprawdę inspirujesz... łazienka klubowa mam nadzieję że skończysz cały dom zanim ja zacznę wykańczać bo pomysły masz super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 06.10.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Obiecać tego nie mogę, bo krucho z kasą teraz skupiam się na ogrodzie, i to bardzo się skupiam Dobrze, że taras prawie skończony. Można się kawowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.10.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ale masz piękne widoki! taras z deski kompozytowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 09.10.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ale masz piękne widoki! taras z deski kompozytowej? Tak Drogie cholerstwo, ale na drewno 100% bym nie zamieniła Zobaczymy jak zimę przetrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jazzy trafiłam do ciebie od Elfir i gratuluję domku.W sypialni masz lampy jakich szukam ,gdzie je kupiłaś?jesteś zadowolona?A jakie cisy posadziłaś?masz zdjęcia ogrodu?Ja w tym roku robię koncepcję ,a w przyszłym ruszam,bo jestem tak niezdecydowana,że u mnie wszystko trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.10.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jazzy,strasznie ładnie u Ciebie, lekko, nowocześnie, ale z nutą elegancji!Podoba się bardzo dużo:) Co to za śliczny kinkiet zewnętrzny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 15.10.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 też mamy taką deskę w planach, ale taras liczy 30m2 i nie wiem czy damy finansowo radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts